• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MACHALIK: Jo já tam vždy zůstávám, protože pak je ještě neveřejná klubová porada, na které se řeší organizační záležitosti a podobně. Ale pokud se Vás sejde dostatečné množství, tak můžete vyrazit na pivo někam jako samostatná jednotka. Od technického muzea jede přímo šalina směrem do města ... takže k hospodě se po promítání dopravíte celkem pohodlně ;-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AZAZEL1MZ: A nechcete to spojit s nějakým pivem po? Ty tam vždycky pak ještě zůstáváš, hádám kvůli organisaci, ale furt se tu něco plánuje a nijak to nedopadá.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Ve čtvrtek (28.2 2013) v 18:00 se v budově Technického muzea v Brně uskuteční v pořadí třetí veřejné promítání naší fotografické skupiny Stereovize. Akce bude zaměřena na stereo (3D) projekci fotografií z cest Aljaškou. Tentokrát POPRVÉ v Brně budeme pořádat stereo-projekci s využitím digitálních projektorů. Od tohoto kroku si slibujeme lepší barevné podání promítaného obrazu, zároveň lepší jasové podání obrazu + jeho vyšší ostrost. Brýle, potřebné pro stereo-projekci, budou každému z návštěvníků zapůjčeny při vstupu.
    Vstupné dobrovolné ;-)
    Detaily týkající se přednášky a projekce snímků jsou uvedeny zde:
    Promítání 3D snímků z Aljašky
    http://technicalmuseum.cz/akce/promitani-3d-snimku-z-aljasky
    PS: Jinak samozřejmě pokud znáte někoho, koho by ta přednáška zajímala (ať už po technické nebo po obsahové stránce) tak se ji rozhodně nebojte šířit dál ;-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MURHAAYA: Zkusím do ní šťouchnout .) díky
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    KARYSLAV: kyti by uz potrebovala nejaky poradny online portfolio :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Jo, a včera v noci jsme s TWARR řešili, že je to rok, co byl v brně sraz :-)

https://www.dropbox.com/sh/apasj5trjefn7hz/5NKgB-is9u
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Kdyby náhodou měl někdo z vás zájem, řešit si online portfolio, tak nabízím poslední místo pro zájemce, víc informací u mě v osobním infu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tech emoci.
    TWARR
    TWARR --- ---
    FEFERONIE: urcite. to je argument.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    MACHALIK: na někoho kdo jenom žvaní, a když už ukáže aspoň fotku svý starý, tak to musí sáhodlouze komentovat jsi dost neodbytnej. nic nudnějšího než tvoje fotky jsem nikdy neviděla a taky ti to necpu. dej mi mínusek a pokoj;)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DAKRLS: To nebude tím internetem...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MACHALIK: to bude tim internetem :) na papire ti to halt domu postou nikdo neposle
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    DREAMCASTER: skoda ty jeho ruky...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ROBB: To je super. Dodej to ve větším, aspoň 1000 delší stranu, tímhle se chci pokochat.
    Kde to je a na co to je?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ubíjí mě ta technická nekvalita, je to strašný. Analogová fotka se stala synonymem pro prasácký zpracování beze snahy.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Dlouho ticho tak sem neco dam:] ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam