• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: kde budeš vystavovat?
    supr fotka
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---

prace na dalsi vystave jsou v plnem proudu...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LUCCASH: taky sem na to myslel.

ja bych treba i dotahl tu linhof techniku, at si to muzete vosahat a vokoukat. minule sem tam nekomu koukal na magnolu, tak bych se mohl revansovat :))
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    A co zase po čase udělat srázek v Brně, až konečně odejde ta zima? Mám doma nějaké polaroidy, tak bych něco podnikl. Přespání není problém a nějakej ten ateliér popř. taky domluvím.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MADWORLD: Náhodou ta druhá mě baví. :)
    MADWORLD: Série odhozených stromků je super nápad. Jen víc přemýšlet nad tím co a hlavně jak fotíš. Tak třeba příští rok. :)

SAXIK: Ta druhá!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SIIMA: no to je právě to co se jako mezi řádkama ptám
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    SAXIK: ty dvě zvířátkový skvělý
    KARYSLAV: a kde je ten koncept ve špatně komponovaný jedný krajině?
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    INDILL: děkuju, to je moje oblíbená. Takže jsi ještě vyhřátá :) Já se vrátila před měsícem.
    Tady jich je více, jestli se chceš mrknout ... [ SAXIK @ LOS PHOTOS AUS CESTOS chili: fotky z cest & TALKABOUT ]
    INDILL
    INDILL --- ---
    SAXIK: ten pes na plaži je vynikajici! Kdys tam byla? Já se pred tydnem zrovna vratila :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ADAMBERNAU: hmm jako já konceptuální věci můžu, ale tohle je jakási přeostřená (no aspoň ne uplně přeexponovaná) věc, která mě bolí na pohled protože se nemám kde chytit.. Nevim no, ale tak já sem divnej.
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    pár cestovních, indických .. je mi zima :)

SAXIK
    SAXIK --- ---
    MADWORLD: skoda, ta mohla byt dobra. Chtelo to vzit na sirku.
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Ráno po svatební afterparty, ani pítko pro ptáčky nezůstalo ušetřeno :)

MADWORLD
    MADWORLD --- ---
    vsak rejpej, to ja rada.) proto se tady s tema nesmyslama taky produciruju,zejo.
    kontexty mi nikdy moc nesli a myslim, ze to lepsi nebude. je to spis takovy "mam mjucko v kapse, hele nejaka vec, cvak, treba to bude dobry, a treba taky ne"
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    o placani filmu na hovadiny bych tu pomlcel... to by si ruku na srdce museli dat vsichni...
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    to jo .. placas film na hovadiny.. mozna kdybys mel aspon dobry svetlo a nejak ty stromky daval do kontextu tak fajn.. vim ze sam fotim sem tam hovna.. ,ale rejpnot si musim jinak se nezlepcis!:]
    MADWORLD
    MADWORLD --- ---
    tady je ta dalsi, ale rikam. hrozne se nepovedla

SAXIK
    SAXIK --- ---
    MADWORLD: série odhozených stromků by mě bavila.
    Pokud se ptáš na tyto kontrétní dvě fotky, tak ta první vůbec. Smutný stromek by byl v sérii fajn, takhle moc nefunguje.
    MADWORLD
    MADWORLD --- ---
    vytrhla jsem jeden, protoze ostatni se nepovedly. jen jsem chtela upozornit na to, ze to bylo foceny se zamerem. ne jako u me obvykle, bez rozmyslu. ale diky za reakci.)
    TWARR
    TWARR --- ---
    pro me nic, jen teda kdyz se odkazujes na serii, tak je to docela zbytecny, kdyz z ni vytrhnes jeden fragment.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam