• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    KARYSLAV: Ano, kompozičně lehce nesedí. Ta kompozice možná i lehce vadí. Je to tak trochu i důvod, proč tady je.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ADAMBERNAU: si nemůžu pomoct, ale přijde mi že to kompozičně nevychází a ten bunkr měl být trochu víc vpravo a možná o kus výš nebo kousek níž...
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MADWORLD: Ta druhá, nebejt tam ten spodek, je skvělá.
    MADWORLD
    MADWORLD --- ---
    randoom fotky z vyletu, nesnazila jsem se o umeni, ani nikoho oslnit.) kritiku beru na vedomi,) s velikosti jsem to nechtela prehanet, uz kvuli tomu, ze mi bylo jasny, jakej bude ohlas
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    DREAMCASTER: za to 13" macbooky frčej :D
    MADWORLD: ty 4 fotky maji nejakou souvislot? pribeh? ty prvni me me bijou do oci nevyvazenosti a dalsi dve hrozna nuda...
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MADWORLD: me se libi jen ta spodni a mohlo byt trosku veci... rek bych ze 14ky monitory uz jsou pase....
    MADWORLD
    MADWORLD --- ---

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    KARYSLAV: tak ted uz to asi nema cenu davat do portretu :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MURHAAYA: Ser na ně, baví, na divnejch lidech je aspoň na co koukat :-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Dve zarivky vedle sebe
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MURHAAYA: To je svislej softbox? Nebo zářivka?
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MURHAAYA: Po delší době něco od tebe co mě fakt baví.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MURHAAYA: super trochu mi to pripomina THX1138:]
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---

po delsi dobe neco... v portretech bych zas dostal sodu, ze fotim divny lidi :)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MACHALIK: Jo já tam vždy zůstávám, protože pak je ještě neveřejná klubová porada, na které se řeší organizační záležitosti a podobně. Ale pokud se Vás sejde dostatečné množství, tak můžete vyrazit na pivo někam jako samostatná jednotka. Od technického muzea jede přímo šalina směrem do města ... takže k hospodě se po promítání dopravíte celkem pohodlně ;-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AZAZEL1MZ: A nechcete to spojit s nějakým pivem po? Ty tam vždycky pak ještě zůstáváš, hádám kvůli organisaci, ale furt se tu něco plánuje a nijak to nedopadá.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Ve čtvrtek (28.2 2013) v 18:00 se v budově Technického muzea v Brně uskuteční v pořadí třetí veřejné promítání naší fotografické skupiny Stereovize. Akce bude zaměřena na stereo (3D) projekci fotografií z cest Aljaškou. Tentokrát POPRVÉ v Brně budeme pořádat stereo-projekci s využitím digitálních projektorů. Od tohoto kroku si slibujeme lepší barevné podání promítaného obrazu, zároveň lepší jasové podání obrazu + jeho vyšší ostrost. Brýle, potřebné pro stereo-projekci, budou každému z návštěvníků zapůjčeny při vstupu.
    Vstupné dobrovolné ;-)
    Detaily týkající se přednášky a projekce snímků jsou uvedeny zde:
    Promítání 3D snímků z Aljašky
    http://technicalmuseum.cz/akce/promitani-3d-snimku-z-aljasky
    PS: Jinak samozřejmě pokud znáte někoho, koho by ta přednáška zajímala (ať už po technické nebo po obsahové stránce) tak se ji rozhodně nebojte šířit dál ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam