• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MADELEINE: ja bych doporucil spis ten normalni instax. tenhle ma takovej divnej format na vysku.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda-li někdo máte zkušenost s tímhle prckem, popřípadě jak moc velká hloupost je do něj investovat. Cena za nový se pohybuje mezi 1500 - 1700 Kč.
    Díky.

FUJIFILM INSTAX MINI 7S bílý | Polaroid fotoaparáty Fujifilm | Centrum FotoŠkoda
    http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p2010436-cz-fujifilm-instax-mini-7s-bily?utm_source=zpravodaj&utm_medium=emoment0204&utm_campaign=cfs
    KYTI
    KYTI --- ---
    LUCCASH:
    MURHAAYA: ja jsem pro :)
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    INDILL: tyjo! Z toho budu dneska zit :) Dekuju.
    INDILL
    INDILL --- ---
    SAXIK: Holka, ja ty tvoje fotky miluju. Jsi vyborna, fakt! :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    Jižák

SIIMA
    SIIMA --- ---
    hoj, dvě Simony

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: premyslim, ze bych to nazval "tma ve fotografii" :D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIIMA: no problem je, ze abych se vesel, tak by bylo dobry mit neco na vysku a to nevim jesli v tomhle formatu mam...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: hm, to zní sympaticky, takhle malý :)
    njn.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIIMA: kafe kimla na valdstejnskym namesti. Jeste udelam info na stranky, jen co budu vedet co tam jeste dam za fotky. Je to malej prostor, tak na pet fotek, takze minivystavicka. Akorat pri konfrontaci se zvetsovakem maloktera fotka zustane fakt tak dobra, jako byla na obrazovce :))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: kde budeš vystavovat?
    supr fotka
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---

prace na dalsi vystave jsou v plnem proudu...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LUCCASH: taky sem na to myslel.

ja bych treba i dotahl tu linhof techniku, at si to muzete vosahat a vokoukat. minule sem tam nekomu koukal na magnolu, tak bych se mohl revansovat :))
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    A co zase po čase udělat srázek v Brně, až konečně odejde ta zima? Mám doma nějaké polaroidy, tak bych něco podnikl. Přespání není problém a nějakej ten ateliér popř. taky domluvím.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MADWORLD: Náhodou ta druhá mě baví. :)
    MADWORLD: Série odhozených stromků je super nápad. Jen víc přemýšlet nad tím co a hlavně jak fotíš. Tak třeba příští rok. :)

SAXIK: Ta druhá!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SIIMA: no to je právě to co se jako mezi řádkama ptám
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    SAXIK: ty dvě zvířátkový skvělý
    KARYSLAV: a kde je ten koncept ve špatně komponovaný jedný krajině?
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    INDILL: děkuju, to je moje oblíbená. Takže jsi ještě vyhřátá :) Já se vrátila před měsícem.
    Tady jich je více, jestli se chceš mrknout ... [ SAXIK @ LOS PHOTOS AUS CESTOS chili: fotky z cest & TALKABOUT ]
    INDILL
    INDILL --- ---
    SAXIK: ten pes na plaži je vynikajici! Kdys tam byla? Já se pred tydnem zrovna vratila :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam