• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    SIIMA: děkuju :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MADLENKA: skvělá série i s ikea psem :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak panstvo, podte se nejak domluvit (nebo nedomluvit) na ten olomouc. Ja vyrazim nekdy dopoledne tak kolem devaty/desaty z hlavaku. Prida se nekdo?
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Obraz Doriana psa

Canis Veneto

Věčný hlídač

Časný hlídač

Z vernisáže

Spiaggia mezzavalle

Camping pes

Psi v červeném

Pes v modrém II.

Trojhlavá psaň

Pes v modrém I.

Pes s ismem

Pes zahradníkem

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    DREAMCASTER: já je sem sypala, ale do sousedního auditka, ale pokud to neva, přesypu sem :)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MADLENKA: :D... tendle projekt ma i bracha!:D..
    Taky me to bavi posli vic.. jestli nekde mas.. dneska jsem se musel smat dvoum voriskum na veltrzni u alberta .. jeden furt nudou vochcaval zed.. a druhej cuchal k hovnu ktery asi splodil jeho kolega pred tim.. byly proste dokonali...:]
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    přírůstek do mé sbírky čekajících psů - tzv. IKEA SEP
    KYTI
    KYTI --- ---
    Kyti se akce ucastni skenovanim, ale nejedu;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    4.5. bude mit Jitka Mornstajnova, znama tez jako Silecia, vernisaz v Olomouci. Ja se tam chystam, kyti je tam tusim taky napsana ze jede... co takhle si udelat vylet do Olomouce. Vyrazime rano vlakem, prochazka po meste, vsudypritomny cvakani a pak v nedeli domu?

FB akce:
    https://www.facebook.com/events/457086851041014/
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Pozvánka na další veřejné stereoskopické promítání.
    Jako jeden z pořádajících si vás dovoluji pozvat na prezentaci stereo (3D) fotografií našeho klubu ;-)
    CO: Fotografie z treku po Indii, Nepálu a Pákistánu
    KDE: Technické muzeum v Brně
    KDY: 18.4 2013
    V KOLIK: začátek v 18:00
    Ladákh – promítání 3D snímků
    http://www.technicalmuseum.cz/akce/ladakh-promitani-3d-snimku
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    Libeň, sochař Zd. Němeček

KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Jak dopadl ten sraz? :-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tedka sem mel v ruce polaroid 600 SE, dalkomer, byl docela lehkej a zabavnej. Ale chtelo by to k nemu i roll back.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MURHAAYA: No já si pak koupil nějakej ten Polaroid EE. Ten je na ten 100film a ten formát mi prostě nějak sedí víc.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LUCCASH: me to prislo lepsi spis v tom, ze je to skladnejsi a leze z toho aspon ctverecek a ne malej obdelnicek. jinak ten instax funguje narozdil od tech starejch stroju. Ale ja sem velkym odpurcem integralniho filmu :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MADELEINE: Ten malej nekupuj. Leze to z toho strašně neostrý a je to prostě moc pidi (ten papír).
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MURHAAYA: já se te sx70 zbavil asi po 14 dnech. Strašná nespokojenost s tím co z toho lezlo. Asi nejsem dost hipster, ale prasilo to až moc.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja bych doporucil SX70 jesli mas problem s velikosti. Jdou do toho dat i 600 iso papiry kdyz pouzijes ND filtr na objektiv, ale to fuji ma jednu vyhodu ktera je zaroven jeho nejvetsi nevyhodou v ocich mnoha lidi. Fuji papiry fachaj. Je na ne spoleh, barvy maj pekny, ale furt stejny a po case se to omrzi a nemas na vyber jinej druh. Ty stary polaroidy se daj krmit hipstersky drahejma impossible filmama, ktery dost casto nefachaj, ruzny experimentalni edice, pak to clovek musi chranit pred svetlem a hlidat vyvolavaci teplotu, casem blednou...

skoro bych se na to i vysral. Osobne fotim jen na peelapart (type 100 nebo Fuji FP 100C/3000B) a tam sem spokojen, ale fotim to obri kravou RB67.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    LUCCASH: Jo, jasný. No ale to už je na mě zase moc velká kráva, to už bych si pořídila nějakýho starýho Polaroida. Mně se právě líbí ten prcek pro svoji prckovatost, tak jsem jen chtěla vědět, jestli by to nebyly úplně vyhozený peníze. Díky!
    LUKAS87: :oD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam