• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LUCCASH: me to prislo lepsi spis v tom, ze je to skladnejsi a leze z toho aspon ctverecek a ne malej obdelnicek. jinak ten instax funguje narozdil od tech starejch stroju. Ale ja sem velkym odpurcem integralniho filmu :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MADELEINE: Ten malej nekupuj. Leze to z toho strašně neostrý a je to prostě moc pidi (ten papír).
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MURHAAYA: já se te sx70 zbavil asi po 14 dnech. Strašná nespokojenost s tím co z toho lezlo. Asi nejsem dost hipster, ale prasilo to až moc.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja bych doporucil SX70 jesli mas problem s velikosti. Jdou do toho dat i 600 iso papiry kdyz pouzijes ND filtr na objektiv, ale to fuji ma jednu vyhodu ktera je zaroven jeho nejvetsi nevyhodou v ocich mnoha lidi. Fuji papiry fachaj. Je na ne spoleh, barvy maj pekny, ale furt stejny a po case se to omrzi a nemas na vyber jinej druh. Ty stary polaroidy se daj krmit hipstersky drahejma impossible filmama, ktery dost casto nefachaj, ruzny experimentalni edice, pak to clovek musi chranit pred svetlem a hlidat vyvolavaci teplotu, casem blednou...

skoro bych se na to i vysral. Osobne fotim jen na peelapart (type 100 nebo Fuji FP 100C/3000B) a tam sem spokojen, ale fotim to obri kravou RB67.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    LUCCASH: Jo, jasný. No ale to už je na mě zase moc velká kráva, to už bych si pořídila nějakýho starýho Polaroida. Mně se právě líbí ten prcek pro svoji prckovatost, tak jsem jen chtěla vědět, jestli by to nebyly úplně vyhozený peníze. Díky!
    LUKAS87: :oD
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    MADELEINE: podívej se ještě kolik do toho stojej filmy :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MADELEINE: Já ho mám, ale ten co o něm mluvil MURHAAYA.
    To je tenhle:

Tady pár fotek z něj:

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MADELEINE: ten co nema v nazvu mini
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MURHAAYA: "Normální" instax je co?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MADELEINE: ja bych doporucil spis ten normalni instax. tenhle ma takovej divnej format na vysku.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda-li někdo máte zkušenost s tímhle prckem, popřípadě jak moc velká hloupost je do něj investovat. Cena za nový se pohybuje mezi 1500 - 1700 Kč.
    Díky.

FUJIFILM INSTAX MINI 7S bílý | Polaroid fotoaparáty Fujifilm | Centrum FotoŠkoda
    http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p2010436-cz-fujifilm-instax-mini-7s-bily?utm_source=zpravodaj&utm_medium=emoment0204&utm_campaign=cfs
    KYTI
    KYTI --- ---
    LUCCASH:
    MURHAAYA: ja jsem pro :)
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    INDILL: tyjo! Z toho budu dneska zit :) Dekuju.
    INDILL
    INDILL --- ---
    SAXIK: Holka, ja ty tvoje fotky miluju. Jsi vyborna, fakt! :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    Jižák

SIIMA
    SIIMA --- ---
    hoj, dvě Simony

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: premyslim, ze bych to nazval "tma ve fotografii" :D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIIMA: no problem je, ze abych se vesel, tak by bylo dobry mit neco na vysku a to nevim jesli v tomhle formatu mam...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: hm, to zní sympaticky, takhle malý :)
    njn.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIIMA: kafe kimla na valdstejnskym namesti. Jeste udelam info na stranky, jen co budu vedet co tam jeste dam za fotky. Je to malej prostor, tak na pet fotek, takze minivystavicka. Akorat pri konfrontaci se zvetsovakem maloktera fotka zustane fakt tak dobra, jako byla na obrazovce :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam