• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    kurna panove vyserte se na flame a radsi nadhodte naky svuj ART!!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    REEFER: To jsem netušil, že zrovna ty se do tohohle pustíš, jsem myslel, že všechny tyhle klišé, cos právě vysázel na stůl, se omezujou na nováčky v oboru a přispěvatele pod článkama na různejch serverech. Fakt potřebuješ někomu diskvalifikovat jeho vnímání díla a ještě to podpořit skrzevá tyhlety kanály? A věříš aspoň tomu, že se ti to povede, nebo jde jen o to se vykecat?
    REEFER
    REEFER --- ---
    MACHALIK: povez vic, proc? zrovna ty patris k lidem, od kterych jsem tu moc dobrych fotek obsahove nevidel. takovy mravenecek pidici se po technicke dokonalosti, ktery sni, ze si jednou otevre stanek s pohlednicemi, kde ze vsude nebyl a nefotil.

Jak rikas ty: "Fotím, ale něco jinýho a jinak než vy ostatní tady... já tenhle klub bral vždycky jako takový další lomo a sám nic takovýho nemám. Já fotím krajinu na diák a snažím se o maximální technickou kvalitu v rámci formátu, nejsem punker. Tak sem ani nic nedávám, neb nemám nic, co by souviselo s duchem klubu."

Tak proc to tve jednoslovne Peklo? Z hlouposti? Mladicky nerozvazny uz asi chvili nebudes, ne?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Peklo.
    REEFER
    REEFER --- ---
    KYTI: velka gratulace k docu i dobremu napadu, zdarile realizovanemu!
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    KYTI: bozi.. nejlepsi je ta s tou kockou jak chlata z hajzliku....
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    KYTI: Gratulacia
    KYTI
    KYTI --- ---
    Kontroverzná fotostory Slovenky uchvátila svet, tromfla i New York - Život - Webmagazin.Teraz.sk
    http://webmagazin.teraz.sk/zivot/fotografia-umenie-usa-rodina/755-clanok.html

moje fotky z Family Portrait, ktere byly v zari na vystave f.stopu ;]
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Kdyz by se chtel nekdo z vas, linych plantazniku pridat, tak zitra v deset na hlavaku.
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    SIIMA: děkuju :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MADLENKA: skvělá série i s ikea psem :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak panstvo, podte se nejak domluvit (nebo nedomluvit) na ten olomouc. Ja vyrazim nekdy dopoledne tak kolem devaty/desaty z hlavaku. Prida se nekdo?
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Obraz Doriana psa

Canis Veneto

Věčný hlídač

Časný hlídač

Z vernisáže

Spiaggia mezzavalle

Camping pes

Psi v červeném

Pes v modrém II.

Trojhlavá psaň

Pes v modrém I.

Pes s ismem

Pes zahradníkem

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    DREAMCASTER: já je sem sypala, ale do sousedního auditka, ale pokud to neva, přesypu sem :)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MADLENKA: :D... tendle projekt ma i bracha!:D..
    Taky me to bavi posli vic.. jestli nekde mas.. dneska jsem se musel smat dvoum voriskum na veltrzni u alberta .. jeden furt nudou vochcaval zed.. a druhej cuchal k hovnu ktery asi splodil jeho kolega pred tim.. byly proste dokonali...:]
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    přírůstek do mé sbírky čekajících psů - tzv. IKEA SEP
    KYTI
    KYTI --- ---
    Kyti se akce ucastni skenovanim, ale nejedu;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    4.5. bude mit Jitka Mornstajnova, znama tez jako Silecia, vernisaz v Olomouci. Ja se tam chystam, kyti je tam tusim taky napsana ze jede... co takhle si udelat vylet do Olomouce. Vyrazime rano vlakem, prochazka po meste, vsudypritomny cvakani a pak v nedeli domu?

FB akce:
    https://www.facebook.com/events/457086851041014/
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Pozvánka na další veřejné stereoskopické promítání.
    Jako jeden z pořádajících si vás dovoluji pozvat na prezentaci stereo (3D) fotografií našeho klubu ;-)
    CO: Fotografie z treku po Indii, Nepálu a Pákistánu
    KDE: Technické muzeum v Brně
    KDY: 18.4 2013
    V KOLIK: začátek v 18:00
    Ladákh – promítání 3D snímků
    http://www.technicalmuseum.cz/akce/ladakh-promitani-3d-snimku
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    Libeň, sochař Zd. Němeček

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam