• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Akorát jeden takovej už zkrachoval, ne?
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    MURHAAYA: Gratuluju k článku a dodávám - jsem pro samizdat! Též rád podpořím, půjde-li jak píšeš do hloubky..
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    MURHAAYA:
    TOX_MAS:
    myslim, ze vychazi nejdele a sveho casu me celkem slusnou uroven, ale uz ho tak 5 let nekupuju. digitalni foto je plny testu kompaktu a postupu grafickych uprav, myslim ze v teto dobe vsem casakum bez problemu konkuruji weby, kazdopadne tvuj clanek bych si rad precetl;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    TOX_MAS: netvrdim ze tu scenu nejak znam, ale vedle Foto a video, digitalni foto a podobnych platcich pro tatiky se zrcadlovkama je tenhle asi nejvic zamerenej treba na analog a klasickou fotku. V tomhle cisle je napriklad rozhovor s antoninem kratochvilem... osobne mi prijde daleko lepsi nez vyse jmenovane.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    MURHAAYA: ..počkej, časopis Foto snad neni přední českej fotomagazín, ne? Teda pokud se bavíme o nákladech, tak asi jo, ale obsahem nebo profi přístupem ani ne, ne...? Což by dokazoval i tvůj příklad. Jinak k článku samozřejmě taky gratulace.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MACHALIK: tak k tyhle bote se zatim nevyjadrili. Jeste jsem jim napsal email, kde jsem je upozornil, ze v uvodnim odstavci je napsano, ze se zminim o PĚTI fotacich ale v textu jsou pak jen ctyri, protoze jsme se rozhodli (tuhle zmenu jsme schvalil) jeden vypustit. Nicmene to uz nereflektovali v dalsim textu. Na to mi odpovedeli ze se omlouvaji za toho sotka, ale jinak ze se clanek povedl. Tak jsem je upozornil jsem je na svuj predchozi email.

to jenom tak pozadi predniho ceskeho foto magazinu.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MACHALIK: nemam na ne cislo, psal jsem jim okamzite mejla... zatim zadna reakce. psal jsem ze chci opravnou noticku v dalsim cisle.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MURHAAYA: Volals jim tam, že to posrali, zejména to nejdůležitější, což je kontakt? Pokud jo, co říkali?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Nehodlam platit za botu nejakyho redakturka... Zil jsem solidne bez jejich clanku tak se to neposere...
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    MURHAAYA: no co už...
    i tak ti upřímně gratuluju!! :)
    a ten web adres... tak obětuj 2kila a regni si i benmurhaaya.com a přesměruj to
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    tak ja jim svoje pravy jmeno nedal. Mimo to podle autoskyho zakona nesmi bez tveho dovoleni odhalit tvoji totoznost kdyz vystupujes pod pseudonymem. Neco takovyho tam je. Nedavno jsem to cetl
    KYTI
    KYTI --- ---
    MURHAAYA: nic si z toho nedelej, ja je prosila, at mne napisou jako kovanskou, a nic, na ferovku me jmeno, a webovky na kovanskou. na liskanec. kazdopadne gratuluju ke clanku :*
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    pri urovni a zivotnosti dnesnich casopisu mi ta mysleka probehla uz parkrat hlavou. Vydat jedno cislo elektronicky za ctvrt roku. najit si lidi, cesky mlady, hlavne analogisty, pripadne vysomrovat rozhovor od nejakyho zahranicniho cloveka, ale at to jde do hloubky a je to cteni co si clovek muze cist tejden a ne ze si to vezme dvakrat na hajzl a je s tim hotovej, informacni hodnota 0. V tomhle casaku maji aspon dobre zpracovany ty fotky ze se na to da koukat.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MURHAAYA: :-(( to je panecku uroven.
    (Kdybys sel do samizdatu, rad te podporim, fotit sice neumim, ale strasne vam fandim)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak mi dneska vysel clanek v casopise FOTO.

Pisu tam o par fotacich. Povsechne jak je to u tehle periodik zvykem a navic mi tam posrali odkaz na moje stranky, coz byla vlastne jedina motivace, prilikaat si na stranky dalsi lidi... no dobra demence. Plus mi zkurvili jmeno a nepouzili vybec fotky z tech fotaku o kterejch se tam rozepisuju az asi na dve (zadnna fotka z velkoformatu...) hlavne ze sem jim poslal 120 MB dat. Kdyz sem je prvne kontaktoval, tak me ulozili k ledu a ozvali se az tri dny pred uzaverkou. V utery mi psali "a stihal byste to do ctrtka?"... Vsechen text jsem tam psal ja i toho popisu sebe sama (cloveku je pri tom dycky trochu stydno, ale on to za vas nikdo nenapise), jeste jsem jim nafotil tu mamiyu a Linhofku aby k tomu mohli pripojit fotky tehle dvou masin...

Kdysi sem uz jednou neco mel v jinym casaku, digitalni fotografie tusim s infra fotkama a taky to bylo ve vysledku spis zklamani... ze ja se na to nevyseru nebo nezacnu vydavat vlastni samizdat. co by sel do hloubky a vychazel jednou za ctvrt roku a treba jen elektronicky...

_VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Nechavala jsem to vyvolat u kamose co dela i barvu a micha si sam vyvojku. Takto to vylezlo. Jen jsem prihodila kontrast
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    _VYKUTALENA_: a ty růžový vovce Ti udělal skenr? ;-) prostřední ba.
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---

Po dlouhe dobe jsem nastartovala scaner a mam z toho desnou radost.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Cest. Pokud by nekdo mel chut tak tento mesic az do 31.3 vystavuji v Technickem muzeu v Brne pasmo 50 ks 3D fotek v prohlizecim zarizeni Panorama. Tematicky je to zamereno na Brnenske podzemi.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Zdravím, rád bych vás pozval na akci, kterou pořádáme v prostorách Technického muzea v Brně.
    CO: projekce 3D fotografií z cest Afrikou + dokument o objevování nových jeskynních systémů ve Venezuele
    PREZENTOVÁNO KÝM: obě pásma budou prezentována přímo autory
    KDY: tento čtvrtek 27.2 2014
    KDE: V prostorách Technického muzea v Brně
    OD KOLIKA: začátek v 18:00 (raději přijďte o 15min dříve) (časová náročnost cca 2 hod.)
    VLEZNÉ: DOBROVOLNÉ

POZNÁMAKA: brýle na projekci budou každému zapůjčeny, detaily viz odkaz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam