• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    Vítejte v auditku věnující se výstupům z Vašich analogových fotoaparátů bez ohledu na věk, místo původu a formátu Vašeho foťáku, včetně nehynoucích debat a zdrcujících kritik.

Postujte a diskutujte nad Vašimi fotkami, které jste jakýmkoliv způsobem dostali na film (barevný, černobílý, středoformátový, kinofilmový. krosnuty, pullnuty, pushe, profi nebo z drogerky - prostě bez hranic).

Teoretickou část o analogové fotografii tu už máme:

[ ANALOGOVY foto klub... aneb bez digitalu jde fsechno hur :-) ]

[ Skenování a digitalizace filmů a fotografií (hlavně s Canonem 8800F aneb klub zoufalych uzivatelu) ]

[ lomografie - analogova lo-fi fotografie. stare fotaky, neostre fotky, multiexpozice, prosle filmy, vineta ]

[ Zvláštní obrázky, vlastni analogové omyly* ]

[ 6*6...středoformátová a větší fotografie ► přátelé flexaretek ◄ ]

[ 8mm / 16mm/ 35mm FILMY / PROMITAČKY / KAMERY a vše kolem ]

[ B&W :: filmy :: vyvojky :: zvetsovani :: lesteni.) atd. ]

[ černobílá fotografie ]

[ DÁLKOMĚRY - KLUB MAJITELŮ FOTOAPARÁTŮ - KTERÉ MAJÍ DUŠI ]

[ PHOTOGRAPHY || vlastni tvorba uzivatelu nyxu ]

[ polaroid a instantni fotografie ]

[ Holga ]

, pojďme se tedy v této galerii podělit o Vaše díla, které nesednou (nebo nemáte odvahy) do jinych diskuzi, a vyslechnout komentáře ostatnich uživatelů!

Můžete - nemusíte - k fotce připojit i fotoaparát a značku filmu.

Světlo všem!
    rozbalit záhlaví
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MURHAAYA: toile se nám stlao několikrát - já bych řekl že snad žádnej časopis neotiskne žádnej web dobře (ze 3 vydání jsme měli u popisovanejch webů adresy 3x blbě). Má to jediný řešení - koupit si i tu další doménu. Fakt to udělej.. je to nejmenší sraní.

Stejně jsi suprovej, kašli na to, perly sviním :-D
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MURHAAYA: samizdat bych taky podporil, problem bude ze si pod zamizdatem predstavuje kazdej neco jinyho... pokud neco bude chystat, taky rad podporim, textem a ftkou asi ne ale klidne to zlomim a sezenu levnej tisk...

MACHALIK: ja myslim ze ten casak co uz ani nevim jak se jmenoval, nemel sanci na uspech, nevim v jakym to delali nakladu ale jet to na ofsetu musela bejt hrozná pálka... náklad musel bejt aspon 1000ks, coz je moc velky na odberatele podobnýho plátku a moc maly na tudle technologii = drahy jak sviň... a jeste barevny na takovim papire a laminovana obalka... commercial suicide!! ... kdyz se rekne samizdat, vzpomenu si na svoji A3 cb kopirku, noviny, nuzky a lepidlo .)
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    MURHAAYA: Gratuluju k článku a dodávám - jsem pro samizdat! Též rád podpořím, půjde-li jak píšeš do hloubky..
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    MURHAAYA: no co už...
    i tak ti upřímně gratuluju!! :)
    a ten web adres... tak obětuj 2kila a regni si i benmurhaaya.com a přesměruj to
    KYTI
    KYTI --- ---
    MURHAAYA: nic si z toho nedelej, ja je prosila, at mne napisou jako kovanskou, a nic, na ferovku me jmeno, a webovky na kovanskou. na liskanec. kazdopadne gratuluju ke clanku :*
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MURHAAYA: :-(( to je panecku uroven.
    (Kdybys sel do samizdatu, rad te podporim, fotit sice neumim, ale strasne vam fandim)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak mi dneska vysel clanek v casopise FOTO.

Pisu tam o par fotacich. Povsechne jak je to u tehle periodik zvykem a navic mi tam posrali odkaz na moje stranky, coz byla vlastne jedina motivace, prilikaat si na stranky dalsi lidi... no dobra demence. Plus mi zkurvili jmeno a nepouzili vybec fotky z tech fotaku o kterejch se tam rozepisuju az asi na dve (zadnna fotka z velkoformatu...) hlavne ze sem jim poslal 120 MB dat. Kdyz sem je prvne kontaktoval, tak me ulozili k ledu a ozvali se az tri dny pred uzaverkou. V utery mi psali "a stihal byste to do ctrtka?"... Vsechen text jsem tam psal ja i toho popisu sebe sama (cloveku je pri tom dycky trochu stydno, ale on to za vas nikdo nenapise), jeste jsem jim nafotil tu mamiyu a Linhofku aby k tomu mohli pripojit fotky tehle dvou masin...

Kdysi sem uz jednou neco mel v jinym casaku, digitalni fotografie tusim s infra fotkama a taky to bylo ve vysledku spis zklamani... ze ja se na to nevyseru nebo nezacnu vydavat vlastni samizdat. co by sel do hloubky a vychazel jednou za ctvrt roku a treba jen elektronicky...

_VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Nechavala jsem to vyvolat u kamose co dela i barvu a micha si sam vyvojku. Takto to vylezlo. Jen jsem prihodila kontrast
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    _VYKUTALENA_: a ty růžový vovce Ti udělal skenr? ;-) prostřední ba.
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---

Po dlouhe dobe jsem nastartovala scaner a mam z toho desnou radost.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Cest. Pokud by nekdo mel chut tak tento mesic az do 31.3 vystavuji v Technickem muzeu v Brne pasmo 50 ks 3D fotek v prohlizecim zarizeni Panorama. Tematicky je to zamereno na Brnenske podzemi.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Zdravím, rád bych vás pozval na akci, kterou pořádáme v prostorách Technického muzea v Brně.
    CO: projekce 3D fotografií z cest Afrikou + dokument o objevování nových jeskynních systémů ve Venezuele
    PREZENTOVÁNO KÝM: obě pásma budou prezentována přímo autory
    KDY: tento čtvrtek 27.2 2014
    KDE: V prostorách Technického muzea v Brně
    OD KOLIKA: začátek v 18:00 (raději přijďte o 15min dříve) (časová náročnost cca 2 hod.)
    VLEZNÉ: DOBROVOLNÉ

POZNÁMAKA: brýle na projekci budou každému zapůjčeny, detaily viz odkaz
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ADAMIRA: chystám se
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak sem si zalozil tumblr blog na fotky
    murhaaya - photo diary
    http://murhaaya.tumblr.com/

zatim jsem tam napostoval a nahral do fronty chronologicky vyber z poslednich par let. Budu tam sypat vselijaky i divny az dementni fotky, ktery se mi z nejakyho duvodu libi, mam k nim vztah, ale nema cenu je davat na svoje stranky jako takovy. Pak tam budu normalne davat i odkazy na aktualni galerie v snad mi to ve vysledku po case prinese nejaky dalsi traffic na stranky (proto ty loga, pac jak to nekdo stahne z tumblr tak vi kulovy odkud to pochazi). Tak kdyz tak mrknete (zatim je tam jen cca 10 postu, ale bude to pribejvat .)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Z rodiného archivu, foceno na praktica mtl3:

MADWORLD
    MADWORLD --- ---
    INDILL: top !
    INDILL
    INDILL --- ---
    hmm, to je nemile.. taky se mi kdysi stalo neco podobneho.

Dekuju:)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    INDILL: s tim mistem mam neprijemnou zpominku.. kdyz jsem to fotil tak mi kixnul muj oblibenej fotak.. a nepovedlo se ho od te doby uz dat do poradku..
    Kazdopadne mas celkove prijemny fotky...
    INDILL
    INDILL --- ---
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    INDILL: blava?:]
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    hit'n'miss
    INDILL
    INDILL --- ---
    INDILL
    INDILL --- ---