Jo takhle se nahazuje ta počta.....stačí to jednoduše natáhnout a zkopírovat, logicky :)
Daj se tam pak dopsat i různý nesmysly, ale to není potřeba.
Tak pro Štěpána něco staršího. Když jsme o tom minule mluvili....teda, byl to spíš muj monolog :)
SPIDERMANOLOG:
To první se týká TEJDNA_NA_HERÁKU! šmejďáka :)
KOMU: __KARKULKA__ --- --- 16:29:03 19.10.2010
Práci mam, teď tu sem, dělam kontrolu značení potravin a eště pomáham řešit dotace.
V tý diskuzi mě jeden týpek fakt sere, neznam ho, ale on asi zná jednoho trapáka, se kterym sem chvíli chodila a teď mě drbou. Napsal mi do pošty a pak věci z pošty zkopíroval drze do tý diskuze, aby mě ztrapnil. Některý lidi sou fakt kreténi, docela mě zajímá, co je to za blbečka..
OD: SPIDERMANOLOG --- --- 17:15:49 18.10.2010
nj, já byl teda takhle po ránu trochu mimo - za prvý z únavy už nad ránem a za druhý z tý trochy alkoholu předtim na oslavě vypitý, tak jsem asi nebyl moc komunikativní ;-) .. jinak pokud se nepletu jsem tě nedávno viděl v Břežanech na jedný menší akci - já jsem z Českýho Brodu, takže jsem to měl skoro doma (jak se říká) navíc jsem tam byl i pozvanej abych tam zahrál, což se i stalo - jo, myslim nějakou žlutou mikinu jsi měla .. což mě přivádí na myšlenku že zase Symetrix tentokráte v Kostelci n.Č.L. bude hrát tento pátek, a já se tam asi taky objevim ...
OD: SPIDERMANOLOG --- --- 22:26:15 12.10.2010
REBORNA: --> [ TEKWAY.CZ kecy ]
jako reakce na Váš komentář u události Do-It-Yourself Karneval vol.7