• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_MAGIQUENEHTY - přírodní, umělé, nehtová modeláž, nail-art... aneb klub přátel pěstěných rukou
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    MAJKLA: No, puntíky si sice sama doma uděláš lakem, na to pevná ruka zas tak potřeba není, ale taková velká kapka laku schne půl dne a pak to stejně někde utřeš:-/ Neříkám, že je to nemožné - ale kolikrát je to o nervy... Nejjednodušší způsob je nechat si udělat gel nebo gellak (shellac). Pokud nemáš ráda umělé nehty ani gellak, tak můžeš vyzkoušet samolepky na celý nehet. Nalepí se na odmaštěné nehty a jen se přelakují průhledným lakem. Je jich spousta vzorů. A dají se koupit všude možně - u vietnamců :), ve specializovaných obchodech na nehtovou modeláž a péči o nehty nebo na netu:
    Fólie na celý nehet - Fólie na celý nehet | Gelové nehty - Enii-nails
    http://www.enii-nails.cz/folie-na-cely-nehet-eanEI+11-96168-skup5700.php
    http://www.asos.com/...l-Rock-Black-Polka-Dots-Nail-Wraps/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2069329&cid=5607&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Black+polka+dots)
    A mám pocit, že jsem je viděla i v HMku;)
    MAJKLA
    MAJKLA --- ---
    LA_MAGIQUE: uplná pecka :) daj se ty puntíky udělat normálně "sama doma" - jak? hlavně neřikejte, že stačí trpělivost a pevná ruka, to mi totiž chybí :)))
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    Nevíte, kde by se dal sehnat? Údajně se ten odstín jmenuje Paparazzi, ale na stránkách OPI není. Asi to byla jen nějaká limitovaná verze...

    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    A puntíky na všechny způsoby:)







    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    Inspirace pro letošní podzim: kombinace lesku a matu a samolepící fólie - líbí se vám?


    LIQUORBRAND
    LIQUORBRAND --- ---
    Mohl by mi nekdo doporucit dobrou nehtarku v centru Prahy.Dekuju
    BART77
    BART77 --- ---
    Ahoj, vše si můžete udělat samy doma díky http://www.nehty-profesional.cz/ a http://www.velkoobchod-nehty.cz/

    Ceny jsou bezkonkurenční, pro velkoobchodní odběry ještě víc, tak mrkněte holky.. ;)
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    aha, mm, tak v tom případě tedy asi bude potřeba modeláž. Ale myslím si, že stačí je prodloužit na šablonu. Tzn. že se nelepí na nehty typy, ale nehet se prodlouží přímo gelem nebo akrylem.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LA_MAGIQUE: už jsem je jednou měla, ale moje práce nedovoluje mít dlouhé nehty, aniž bych ublížila sobě nebo druhé straně.
    U toho gellaku a sehllacu nějak nevidím, že by se tím nehty daly i prodloužit? Moje nehty jsou momentálně z nervů ohryzané a vypadá to opravdu ošklivě...:/
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    HYSTERIA: tak jestli jde jenom o jednorázovou záležitost, tak nedoporučuju nehtovou modeláž (ať už gel nebo akryl nebo cokoliv jiného), zvlášť pokud na to nejsi zvyklá a nikdy jsi to neměla. Dobrý je ale shellac nebo se to taky jmenuje gellak, záleží na značce. Je to takový kompromis mezi lakem a ,,umělými" nehty. Je to takový lak, který se vytvrzuje v UV lampě a dlouho vydrží. Takže určitě doporučuju vyzkoušet. Pokud ale chceš jen něco přírodního, tak je dobrý P-shine, to je zpevnění nehtů přírodními vosky, navíc pěkně nehty naleští, ale tam je zase problém v tom, že je to dlouhodobějšího charakteru, musíš chodit víckrát, než se ti nehtíky zpevní. Pokud potřebuješ upravit nehtové valy - kůžičku v okolí nehtů a záděry, tak v tom případě poslouží manikúra ;)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Prosím o radu, toto auditko nesleduju a ani nevím, pod čím bych to tu našla...:(

    Potřebovala bych udělat nehty, aby nějak slušně vypadaly. Ani nevím vlastně z čeho se dělají, jsem v tomto úplný laik. Mám před státnicema, moje vlastní nehty odešly do keratinového nebe a na SZZ potřebuju vypadat upraveně. Nějaký tip, kde by mi je udělali hezky a to nejlépe na Praze 10?
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    Provádíme studii jednoho nehtového salonu v Rotterdamu. Jsme víceméně na začátku ale zkoušíme odhalit rozdíly v preferencích v oblasti vkusu a designu na základě národnosti klientů, ale i zaměstnankyň a majitelky. Například majitelka je napůl Holanďanka a napůl Surinamka a má naprosto jiné představy o kráse, vkusu a ženskosti, než její klientky, které jsou bílé Holanďanky. Například si myslí, že čistě francouzská manikura je ošklivá, protože je moc jednoduchá a o jejich nositelkách si myslí, že jsou líné o sebe pečovat. Prosím, jen to neberte jako nějaku záminku k flejmu - někdo holky jiný vdolky, to se ví už dlouho, ale my se chceme spíš dobrat toho proč to tak je. Říkali jsme si, že bychom rádi připojili k té studii slovník pojmů z hlediska materiálů, technik zdobení, technik aplikování, tvarů, pomůcek atd. Zkrátka nějaké odborné názvosloví. Pomohli byste mě nasměrovat na web, knihu, časopis kde bych tohle info získala?
    Děkuji za pomoc!
    Deadline projektu je 28.3, chceme mít krátký film, fotky a samozřejmě esej na 4000 slov v angličtině, tak kdyby to někoho zajímalo, tak se na to určitě může podívat.
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    KRKA: Ideální varianta je zajít k nehtařce, ať ti to odpiluje. Případně koupit hrubší pilník a opatrně odpilovat sama. Odloupávání rozhodně nedoporučuju, odlupuješ si s tím zároveň i malou vrstvičku vlastního nehtu a už tak zničené nehty si ještě hodně ztenčíš, což je v tomto počasí pak i dost bolestivé...
    STRIX
    STRIX --- ---
    KRKA: pokud se ti už trochu odchlipuji, tak tak pod ně mužeš zajet takovým tim dřívkem na kůžičku, nebo kovovým pilníkem nebo něčím tenkým a pomalu! je jakoby odloupnout,.. nekdy to dost bolí a někdy vůbec a jde to fakt jen když už se ti ze stran odlepují,.. varianta 2. odpilovat,.. což je nekdy celkem na dlouho,.. nevim jak je máš silný.
    KRKA
    KRKA --- ---
    poradte mi prosim, jak nejlepe odstranit akrylove nehty?
    nemam cas chodit na doplneni a uz je mam docela odrostly ...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Boli ste niekedy na karline v niektorom studiu na sokolovskej? Z tramvaje som videla 3.
    STRIX
    STRIX --- ---
    MOOONA: a jaký jsou? a jak šlo tvarování? :)

    btw. doporučila jsem od NSI (mám od nich nejradši asi všechno) a jedny pilníky od nich mám přes rok a furt jsou oukej

    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Stale nikto prazsky kto byy odporucil dobru manikerku? Zn. Nechcem umele nechty. :)
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    STRIX: mno pravda to sem nikdy nezkoušela, kupuju pilniky jedine na modelaznehtu.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam