• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_MAGIQUENEHTY - přírodní, umělé, nehtová modeláž, nail-art... aneb klub přátel pěstěných rukou
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    LEPEK: ty jo, to mě hodně zajímá. To je gel? Mám právě nehty hehksho tvaru ale hrozně mizerný kvality.
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    Z ohlodků ke kráse (modeláž)

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    EMAET: Krásný! Vlastní práce?

EMAET: Měla jsem před patnácti lety asi rok na nehtech akryl, ale krátce na to jsem se začala horečně množit a z praktickejch důvodů to sundala. V porovnání s tím mi ty slupovačky přišly praktičtější. Dneska hojně lakuju, ale už jenom přírodní nehty - hodně píšu na klávesnici a taky dělám ve volným čase keramiku, na obojí jsou umělý nehty hrozně nepraktický.
    EMAET
    EMAET --- ---
    ARGANNAH: a proč nejdeš do klasického gellaku?
    EMAET
    EMAET --- ---
    Většinou to fotím jen na IG…

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    EMAET: Já jsem dlouho kupovala slupovací Alessandro, ale pak změnili recepturu a ta nová na mejch nehtech dělala příšerný věci. Tak jsem s povzdechem dopatlala, co mi zbylo, a teď mi tu chudinka zapomenutá UV lampa odpočívá v pokoji.
    EMAET
    EMAET --- ---
    ARGANNAH: tak různě. Momentálně Nèonail a Platinum. Mam pocit, že vždycky když najdu něco ideálního, přestanou to vyrábět, takže pořád s něčím experimentuju. :))
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    EMAET: Boží!!! Co používáš za značku?
    EMAET
    EMAET --- ---
    Je to tady nějaké mrtvé, což mi přidejte jako hrozná škoda :))

Gellak je můj velký koníček a nemám s kým sdílet své nadšení, zkušenosti. :)

PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Ahoj,

chtela jsem teen neterim k vanocum koupit nejake “nalepky” na nehty (viz obrazek), ale online objednavka neprosla a vsimla jsem si toho az ted. Nevite, kde bych mohla koupit neco podobneho v Praze v kamennem obchode?

Diky moc za tipy

GIA_
    GIA_ --- ---
    Ahoj,
    nemáte prosím tip, kam zajít na manikúru někde na P5 (nejlépe Anděl, Smíchov, popř. Braník)? Potřebovala bych jen upravit nehty a ráda bych zkusila p shine.
    Btw asi to bude stupidní dotaz, ale když už bych na p shine znova nešla, tak to bude nějak nehezky odrůstat? :D
    Děkuji
    YETI
    YETI --- ---
    Zdravím, omlouvám se za OT - neměl by někdo zájem o Sally Hansen Miracle gel? Je to z té nové "limitované" kolekce Disney Cruella, odstín č. 232 - taková pudrová růžová nebo jak ji popsat).

dm online shop | Vaše oblíbená online drogerie
    https://www.dm.cz/sally-hansen-lak-na-nehty-miracle-gel-232-p74170471052.html

Jsem Z Prahy - přenechám za 150kč ( jen jednou vyzkoušeno - nemám bohužel vhodné nehty...)
    KRKA
    KRKA --- ---
    máte někdo zkušenost, osobní či z okolí, s dipping systémem? Zajímá mě, zda to opravdu drží a neodpadnou nehty druhý den :-) díky
    JACKIECARTNEY
    JACKIECARTNEY --- ---
    Zdravím je tu nějaká naděje, že zde najdu dobrou duši, která dělá v těchto časech gelovky v Praze? Už nutně potřebuji doplnit dvouměsíční odrostlé drápy, ale všude mě poslali do háje a nemám žádnou šikovnou kamarádku. Předem díky za jakékoliv tipy!
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Je tu dost mrtvo, ale zkusím to. Sháním manikuristku v Praze (může být i bližší okolí Prahy, pokud to bude směrem na jihovýchod, ke kadeřnici jezdím do Jesenice). Mám dost orasená nehtová lůžka a samodomo péče o kůžičku má trochu nevalné výsledky. Potřebuji profesionála, co si je vezme do parády. Žádný gel nebo akryl. Do náhodného vietamského beauty studia v OCčku se mi pochopitelně nechce. Díky!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    1TERESKARASTY1: Takovým tím udělátkem na zatlačování kůžičky
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    1TERESKARASTY1: Nejlepší prej je taková ta kouzelná vodička, kterou natřeš kůžičky, necháš deset minut působit a pak seškrábeš odumřelé zbytky. Mám s tím celkem dobré zkušenosti
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    Jsou lepší kleštičky na kůžičku nabo seřezávač?
    A jaká je nejlepší značka nástrojů na manikúru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam