• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROTITELArboristika - Kácení a prořezávání stromů
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: to je jasný. platili málo?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: už ne, jezdil jsem 2002 - 2007 .. pak už jsem nějak nestíhal dvě práce najednou a tak jsem zvolil to, z čeho jsem měl víc peněz (ty jsou bohužel až na prvním místě) :D
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: to je jasný. musíš to využít!
    nevěděl jsem že jseš hašiš :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: Hele v rámci hasičiny jsem musel mít papíry na pily a rozbrusy, takže jsem byl asi 14 dní na kurzu (to se v podstatě rovnalo otročině v lese - těžba v těch nejhorších terénech, abysme si to náramně užili) ..

No a pak se mi to v vejškařinou hodilo na melouchy, viď .. tak proč těch papírů nevyužít :D
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    VHODY: :)) ten šel celej dolu. už se tam staví novej barák..

T_MAX: no neke! cos prosim tě nedělal? :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: Já to dělal dřív, teď už si tak leda prořežu něco na chalupě .. ikdyž je teda fakt, že jsem vloni shazoval asi 5 bříz, dva ořechy a krátil jednu jedli :) Ale je to prd proti dřívějšku .. ani na to už nemám pořádnou pilu, dělal jsem to takovým prskátkem a byl z toho permanentně nasratej :)
    VHODY
    VHODY --- ---
    ste z něj dělali borovici, jo? :D ... to je skoro na celou nádrž
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    VHODY: těch bylo! :)
    VHODY
    VHODY --- ---
    ten vpravo bych fakt chtěl odvětovat, by mě mrdlo.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    ITAL: platit hasiče je docela síla! peněženka zapláče..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    VODOMERKA: :) lano jsem si taky jednou přeříznul :)) ve chvíli kdy skoro spadla celá koruna. chirurgickou prací jsem to převázal a shodil dolu. docela nepříjemnej pocit když se ti celá koruna začne houpat ze strany na stranu a ty nevíš kam se ti odporoučí.. :)) naštěstí to dobře dopadlo a od té doby si na to dávám extra pozor!
    ITAL
    ITAL --- ---
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    KROTITEL: ja fyzicky ne. bych si urcite podriz lano nebo uriz nohu :). resim to z kancelare + se znam s lidma, co to delaj arboristicky i "na cisto"
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TURBO: :) a tady vidíš že když o tom víš málo nebo nic, tak se může přihodit něco jako problém. a může to být i osudovej problém... :)

TURBO
    TURBO --- ---
    dík za pozvání, ale nic moc mi to neřiká, nedělám to :) Pravda, zkušenost mám ;) Se dvěma asi tak 100letejma ořechama, ovšem jen jako "pozemáček" (párkrát sem si cvrnknul do gatí když mě to přes lano chtělo vytáhnout na strom i přes kladky a brzdy :))
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    VODOMERKA: A děláš tuhle činnost? nebo jen zprostředkováváš práci?

VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    nase firma dela mj. vyrezy pod elektrovodama. ale spis tak okrajove... www.alpin-lt.cz
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    VODOMERKA: jo jo, to je ono.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    házejte sem cokoli k tématu. zkušenosti, vybavení, techniky, příběhy atd.

a kdyby někdo chtěl něco pokácet / prořezat, tuhle práci dělám na přilepšenou :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam