Zesilovač vhodný pro odposlechy. Ten Synq mám taky, když si pospíšíte.
Prodám 2ks 15" subwooferu. Osazení Eminence Delta 15A - 250W RMS/500W program, impedance 8ohm. Plastová madla, ochranné rohy, připojení 6.3 Jack, nebo pérové svorky. Skelet dřevotříska v černém koberci. Ještě made in USA. Cena za kus.
Prodám 2ks 15" subwooferu. 300W RMS/600W peak, impedance 4ohm. Kovové madla, ochranné rohy, speakon in/out, skelet překližka, potaženo černou koženkou. Kompaktní bedna, super stav. Cena za kus.
K dispozici 4ks plastových repro. 150W RMS/300W max. Impedance 8ohm. Madlo, hnízdo na stativ, speakon in/out. Skelety v super stavu, osazením na žádné profi zvučení, ale do klubovny nebo garáže stačí. Cena za kus.
starý gramofon ze 70s vč. původních repráků po dědovi. hraje. to je tak všechno. :) potenciometry na zesilovači praskají, když s nima otáčíš, ale když ne, tak to hraje bez praskání. bedny hrajou ok. plastový kryt prasklý. v rozkliku parametry. pořizuju nový gramofon, je mi líto tenhle vyhodit - na chalupě apod. ještě poslouží.
Numark TT200.2x.S mixem nebo bez.Minimum si představuju 10k za gramce,mix po dohodě,mám i serato,desky. Všechno bez problémů. Platba czk nebo krypto.
Prodám skvela bezdratova sluchatka Sony Noise Cancelling WH-CH710N, černá s aktivnim potlaceni hluku, v zaruce od brezna 2021, prodavam z duvodu prechodu na vyssi model, predani mozne v Benesove nebo Praze
Prodám kytarový syntezátor a multiefekt Roland GR 555 BK, téměř nepoužívaný.
prodám 15 W kombo Fender SuperChamp X2 https://kytary.cz/fender-super-champ-x2-combo/HN123161/ Skoro nehrané, dobrý stav, měl jsem ho doma v obýváku. Při rychlém jednání sleva.
2xhrot. Nikdy nepoužité, zakoupené omylem.
Nemá někdo zájem o trojici těchto beden na náhradní díly? Nějakou cenu případně nabídněte, nechceme to nechat ležet jen tak doma.....
Kompaktní MIDI klaviatura s MPC pady Nové Akai MPK225 - rozbalene, vyzkousene, hrane 2x. 3 roky zaruka, vsechen dodany soft. Moznost predvedeni / vyzkouseni.
99 efektů ovládaných přes XY pad, to chceš!
Roland Alfa Juno 2.
Zbyvají mi tyhle dva pianko je fakt stary a knoby už dosloužily uplně furt posílají signál. U toho mixu jsou dva fadery lehce v prdeli třeba si to někdo opravi nebo CC vyřádí.... za oba 1000 je ferová cena
Prodám centrální efekt. Kopie Griven Manta, výroba asi D.E. Charouz. Funkční, výbojka v ceně.