• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    borci, potrebuju radu. WOT mi zacal behem hry padat, obcas problikla obrazovka a za chvili pad do windows. Udelal jsem komplet reinstal systemu a znovu nainstaloval WOT. Ted pada i po nacteni garaze nebo po par minutach hrani. Zkusil jsem i jinou grafiku a taky to pada. W10, Intel I5, GTX1060, 16GB RAM
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Fair Play Policy Update | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sixth-ban-wave/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT: to si piš hele
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    A někdy i dvakrát za sebou.
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    JAKUBMOKRIS: to si piš hele :D CSko, COD, FlatOut, NFS, UT2004, AtomicBomberman, HOMAM3 a podobný starý fláky :D sejdem se pěkně v místnosti, nahodíme stroje, přitáhneme basy píva a pofrčíme :D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    FELCARKILLER: Manželku možná, děti doufám ne, ale pokud by se naskytla příležitost, tak bych jel. Akorát jsem netušil, že se takovýhle věci ještě dělají.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    JAKUBMOKRIS: Az budes mit manzelku a deti, jeste rad zdrhnes na vikendovou lanku :))
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KUTHNERSSON: To se ještě dneska dělá? LAN party? :D
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    Dotazník při odinstalování hry World of Tanks - proč jste se rozhodli odinstalovat hru World of Tanks? ... Bude LAN párty, nemám místo na hry :D
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: Všechny ty tanky od t7, snad krom desídky (xixi) mají hodně zvláštní playstyle.

K tý alfě, možnost tradovat s LT a MT a ve dvou na topu dáte prakticky vše na dva soustřely, k tomu celkem dobrá pohyblivost a občasný dingání přes pásy, nehrál se mi vůbec špatně.

Nicméně u mě v garáži z téhle větve zůstaly tiery 6,8,9,10.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: k čemu alfa, když nic netrefím? :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: Daň za to, že jde o T7 medko s největší alfou...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    včera mi dal Strv S1 hit za 1000HP a šel jsem do garáže
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: u ruskych tanku jen jed, strilej bez domereni a rvi russiaaaaa. Budes davat neskutecne hity
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem včera začal jezdit s A-44 rovnou s top dělem, který je vyzkoumaný z jiných tanků. doměřování půl hodiny a stejně to lítalo někam mimo. si řikám, jeslti má cenu vůbec doměřovat :) btw dám tomu ještě pár her a možná ten tank skipnu, protože to nevypadá, že by mě měl začít z nějakého důvodu bavit. ale obj. 416 by mohl být fajn, má 22 camo v základu, tak proto jsem tu A-44 vůbec koupil
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RALI: RNG +-25% je strašlivě moc prostě... a to platí ne všechno...dmg, pene... si vem že když máš já nevim 246 pene tak mužeš rollnout 184 a nebo taky 307 což je prostě idiocie...
    RALI
    RALI --- ---
    WOJTYLA: ja mam pocit, ze si ze me ta hra dela cim dal tim vic srandu, vcera ctyri vystrely na plne domerenej tank dve mimo, uplne na kraj kruhu, jedna s hlaskou ta prosla zkrz za o dmg a jednou ding do mista, kde bych to mel prostrelit i bramborou. pak se otocim, bez domereni to poslu do nauhlovany hevky a ammo rack za 950 (s pilotem). fakt nepochopim :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    E_D: uplně běžný pár dní mám 67%WR a 2700 WN8 a další dny 37% WR a 1500 WN8... se stejnejma tankama....prostě když ta hra nechce tak si nezahraješ...
    DOVE
    DOVE --- ---
    00KUBAT: vubec neni spatnej, to netvrdim...to byla spis takova predkupni uvaha, proc/jestli mit v garazi dva fr prem lighty se zasobnikem...
    REPA
    REPA --- ---
    4 hodiny hrani ranked battles a jsem na druhem prymku. to proste chces
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam