• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak konecne, MT13 na T55A :) Poprve jsem pouzil cetu ve hre, tak se to dost vyplatilo :D a navic s Leo, kteryho nemusim

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/3871427#stalingrad-koudelka-leo
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    jedno povedené M

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (ale jenom 360 view range...)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    francouzské premium AMX Canon d'assaut 105 v prodeji. 260 default pene, 1,92 aiming time, 0,29 dispersion, 21,66 camo
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Sandbox: Test nových HD map začíná 11. října | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/sandbox-hd-maps/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: dneska by měl začít druhý CT, můžeš na ty změny v personal missions mrknout
    REPA
    REPA --- ---
    EMPERROR: ted bude prave zmena v patchi 9.20.1:)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: Tuším, že včera nebo zítra, nebo tak nějak, mám přesně 6 měsíců výročí od poslední bitvy. Ale já se k tomu nejspíš vrátím, chtěl bych časem dojet T-55A - snad mi to mezitím nezmění :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    EMPERROR: Mimo ranked to jde. Sice občas nadávám, co za boty/retardy mi zas mm nadělil, ale jinak to jde. A ať jen nekecám:

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: no asi musíš víc zaplatit abys měl lepší los :-)
    REPA
    REPA --- ---
    Jo nejvetsi sranda je ze jen jediny Vometak ma stesti na tymy:)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ZPC: dal jsem každý týden 3 hvězdu, víc mi to fakt nešlo, díky tomu jejich zjednodušení jsem teď i v 2 lize takže já jsem s nima spokojenej, asi máme každej jiný štěstí na týmy :-)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Chlapci, moc mě to neláká po půl roce zapnout, když to slyším xD
    REPA
    REPA --- ---
    ZPC: ja to dojedu na druhy rank at mam aspon 300 bonu a prcat
    ZPC
    ZPC --- ---
    dal jsem včera poslední šanci hodnocenejm bitvám. řada deseti proher, kdy mi je k hov*u to, že jsem pak v hodnocení na topu s předstihem 2k dmg nebo 250+ bodů XP nad druhým v teamu. Hrozný, hrozný, hrozný ... smích, pláč, prosby, guidance týmu, modlitby, hinty, nadávky, teamwork ... nic z toho nepomohlo ...

Tímto jsem s těma s*ačkama skončil, budu radši jezdit pro radost a vydělávat si nějaký kredity...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Mám vyřídit pozdravy od Katcaka, potkal jsem ho v lodích. :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zkuste hrát v okně :) minimálně všechny problémy s alt+tabováním odpadnou
    RALI
    RALI --- ---
    EMPERROR: nic noveho jsem neinstaloval, zaclo to po nejakym patchi a je jedno zda mam pusteny TS, VLC nebo ne, ani mody uz nepouzivam...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: Hehe, fakt je, ze kuzel mam zapnutej skoro vzdycky :)) taky uz me napadlo, ze to bude tim, ale kuzel je vic nez wot
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Jo, mě taky. Po každém patchy vypadá první spuštění, jako když to má padnout.

RALI: Nicméně k tomu, co píšeš, mám něco ze své zahrádky. Spuštění tanků mi vždy (určitě přes rok) shodí VLC Portable - WoT nejspíš používá nějaké shodné prostředky - nějaký codec, overlay, co já vím... mohlo by to mít něco společného. Neistaloval jsi nějaký přehrávač, movie editor, jiný soft?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam