• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    WOJTYLA: velení 8mi tanků, to je ještě pohoda- ale ukočirovat 8stihaček kdy se ještě snazej zůstávat ve dvojicích... to je zážitek! ;)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    "klasickej mor, že si někdo myslí že to co řekne velitel je píčovina a tak udělá neco jinýho... což ybch teda vytek:-)" - To znám z klanů velice dobře. Prostě klasika.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: problem současnýho ANV je že máme vysoký ELO ale skill a souhru nemáme na urovni abychom mohli porážet klany co nám to často losuje... Kazna tuhle CSA, Works, S3AL, V-TER a tak... velení máme myslim pruměrný, v jednotlivcích i skvělý, ale velení pro top hráče, kterejch je u nás ted málo... velení kdy se zadaj pozice základní taktika a očekává se že každej ví přesně co má dělat což tak často neni... mno a klasickej mor, že si někdo myslí že to co řekne velitel je píčovina a tak udělá neco jinýho... což ybch teda vytek:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Jo vim vo tom, to vis uz si nemuzu dojit ani nakoupit aby po me nahazeli fanousci podprsenky :-))))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: taky jsem koukal, že jseš u někoho tak oblíbenej, že si i založil účet ve wot fuzerojedebilCZ, asi skalní fanda :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Hele resim ted hromadu sracek stehuju se vod rodiny, do toho naky mlady buchty mi motaj hlavi, prachy litaj, vycitky litaj, prqce se sere, podnikani zere cas, je to naky cely picou ke zdi.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: to mu řeknu, ten bude mít radost
    a jinak co mají zmrdi společnýho s tvým hraním, jestli ti hráči posílají videa, sestříhej a potěš nás ne?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Mno hral z nas skoro nejlip:-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: já u toho nebyl, pustil jsem ke kompu synátora, já byl za kulturou u Vás v Praze, ale nějak nic neříkal, jen že hrál z hvězdou youtubu :-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOJTYLA: pod hrat lode je to zenovy odreagovani :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: nevim už moc nehraju... nák to poslední dobou nejde ani mě ani klanu moc... muj už dříve malej skill nák zmizel v nenávratnu... ani OFFky nám nejdou šarvátky taky ne, prohráváme furt... Vométák by mohl vyprávět tuhle s náma prošel peknym bahnem pár bitev uplně retardovanýho hraní... nák me to neba...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: dík :) to mě nějak nenapadlo
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Dole v kontaktech
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ehm - je nějaká možnost, jak si zobrazit svůj blacklist? :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Hraji Sandbox na SD klienta a 60fps
    RALI
    RALI --- ---
    JAKUBMOKRIS: prej je to uplne novej engine, kterej je schopnej vyuzit vic nez jedno jadro, coz bylo doposud.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Tady borec říká, že FPS nijak neutrpí, naopak, že má větší FPS na nových mapách na sandboxu, než na těch starých (jestli se WG povede zachovat HW náročnost nebo ji dokonce snížit, tak klobouk dolů teda). A zároveň tam mluví i o tom, že ty fyzikální efekty půjdou vypnout, což by pro ty, co hrajou na starších sestávách nebo notebookách bylo super.

► NEW HD MAPS ARE AMAZING + Montage! - World of Tanks Sandbox HD Graphics Review
    https://www.youtube.com/watch?v=30guXVAdEDI
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: no, seru na to, než to začne aspoň minimálně fungovat:
    - na Abbey, Himmesdorfu a pár dalších mapách se nikdo z týmů nenačte do hry (draw po 15 minutách). Podle fóra se občas načte jeden hráč, který si zafarmí. Taky se to podle fóra děje na všech mapách, ale náhodně.
    - kvůli místu mám SD klienta, takže nevím, jestli je to v HD lepší, ale cokoliv je dál než 10m je příšerně rozmazaný a nepodařilo se mi to změnit jakýmkoliv nastavením grafiky. Často jsem měl pocit, jako bych se koukal na film ve 3D bez brýlí.
    - spousta textur chybí nebo vypadává, takže prakticky všechny budovy, nebo aspoň jejich části jsou černé. Části terénů mají taky rozbité textury, takže třeba šutry na Mountai passu jsou oranžové

Když pominu zjevné bugy (kterých je i na SB nesnesitelně moc) a to, že je na SB kompletní reset, takže tanky bez rozumných posádek, tak to hodnotím takhle:
    - pěkný efekty destrukce prostředí a třeba hluboké stopy v bahně
    - křoví i stromy jsou i zblízka celkem rozplizlý
    - efekt "nekonečné mapy", tj. že krajina pokračuje do nekonečna i za hranici mapy, je strašně nepřehledný, protože má člověk vizuálně pocit, že může jet pořát dál. Asi si na to časem zvykneme, ale ten skok je dost nepříjemnej.
    - krajina za hranicí mapy je občas dost hovadská: na MP je na západě obrovská hora - opravdu jedna, ne masiv, takže je jak pěst na oko. Na Redshiru jsou protináletové balony, jenže z dálky to vypadá jeak nějaký divý bordel/bug a až ve sniper modu jsem identifikoval, co to asi je.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: ok
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    mužem dát četu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam