WOJTYLA: no, seru na to, než to začne aspoň minimálně fungovat:
- na Abbey, Himmesdorfu a pár dalších mapách se nikdo z týmů nenačte do hry (draw po 15 minutách). Podle fóra se občas načte jeden hráč, který si zafarmí. Taky se to podle fóra děje na všech mapách, ale náhodně.
- kvůli místu mám SD klienta, takže nevím, jestli je to v HD lepší, ale cokoliv je dál než 10m je příšerně rozmazaný a nepodařilo se mi to změnit jakýmkoliv nastavením grafiky. Často jsem měl pocit, jako bych se koukal na film ve 3D bez brýlí.
- spousta textur chybí nebo vypadává, takže prakticky všechny budovy, nebo aspoň jejich části jsou černé. Části terénů mají taky rozbité textury, takže třeba šutry na Mountai passu jsou oranžové
Když pominu zjevné bugy (kterých je i na SB nesnesitelně moc) a to, že je na SB kompletní reset, takže tanky bez rozumných posádek, tak to hodnotím takhle:
- pěkný efekty destrukce prostředí a třeba hluboké stopy v bahně
- křoví i stromy jsou i zblízka celkem rozplizlý
- efekt "nekonečné mapy", tj. že krajina pokračuje do nekonečna i za hranici mapy, je strašně nepřehledný, protože má člověk vizuálně pocit, že může jet pořát dál. Asi si na to časem zvykneme, ale ten skok je dost nepříjemnej.
- krajina za hranicí mapy je občas dost hovadská: na MP je na západě obrovská hora - opravdu jedna, ne masiv, takže je jak pěst na oko. Na Redshiru jsou protináletové balony, jenže z dálky to vypadá jeak nějaký divý bordel/bug a až ve sniper modu jsem identifikoval, co to asi je.