• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ehm - je nějaká možnost, jak si zobrazit svůj blacklist? :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Hraji Sandbox na SD klienta a 60fps
    RALI
    RALI --- ---
    JAKUBMOKRIS: prej je to uplne novej engine, kterej je schopnej vyuzit vic nez jedno jadro, coz bylo doposud.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Tady borec říká, že FPS nijak neutrpí, naopak, že má větší FPS na nových mapách na sandboxu, než na těch starých (jestli se WG povede zachovat HW náročnost nebo ji dokonce snížit, tak klobouk dolů teda). A zároveň tam mluví i o tom, že ty fyzikální efekty půjdou vypnout, což by pro ty, co hrajou na starších sestávách nebo notebookách bylo super.

► NEW HD MAPS ARE AMAZING + Montage! - World of Tanks Sandbox HD Graphics Review
    https://www.youtube.com/watch?v=30guXVAdEDI
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: no, seru na to, než to začne aspoň minimálně fungovat:
    - na Abbey, Himmesdorfu a pár dalších mapách se nikdo z týmů nenačte do hry (draw po 15 minutách). Podle fóra se občas načte jeden hráč, který si zafarmí. Taky se to podle fóra děje na všech mapách, ale náhodně.
    - kvůli místu mám SD klienta, takže nevím, jestli je to v HD lepší, ale cokoliv je dál než 10m je příšerně rozmazaný a nepodařilo se mi to změnit jakýmkoliv nastavením grafiky. Často jsem měl pocit, jako bych se koukal na film ve 3D bez brýlí.
    - spousta textur chybí nebo vypadává, takže prakticky všechny budovy, nebo aspoň jejich části jsou černé. Části terénů mají taky rozbité textury, takže třeba šutry na Mountai passu jsou oranžové

Když pominu zjevné bugy (kterých je i na SB nesnesitelně moc) a to, že je na SB kompletní reset, takže tanky bez rozumných posádek, tak to hodnotím takhle:
    - pěkný efekty destrukce prostředí a třeba hluboké stopy v bahně
    - křoví i stromy jsou i zblízka celkem rozplizlý
    - efekt "nekonečné mapy", tj. že krajina pokračuje do nekonečna i za hranici mapy, je strašně nepřehledný, protože má člověk vizuálně pocit, že může jet pořát dál. Asi si na to časem zvykneme, ale ten skok je dost nepříjemnej.
    - krajina za hranicí mapy je občas dost hovadská: na MP je na západě obrovská hora - opravdu jedna, ne masiv, takže je jak pěst na oko. Na Redshiru jsou protináletové balony, jenže z dálky to vypadá jeak nějaký divý bordel/bug a až ve sniper modu jsem identifikoval, co to asi je.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: ok
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    mužem dát četu
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Už se blížim:-) Zatim instal
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: jedna bitva Himl nenačetly se mi textury baráků:-) další dve bitvy jsem se tam nedostal... ted se sekla druhá tak čekám...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Taky tak
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak už se saje SandBox a jdu na ty HD Mapy...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    (rant)
    co to kurwa zas pustili do hry za retardy? Každej idiot z mýho týmu má potřebu spáchat sebevraždu co nejdementnějším způsobem, takže celý večer 4:15 s jednou světlou výjimkou, kde jsme ve 3 vystříleli celý tým.
    A s E3 vypnu safeshot: vyjedu, dingnu ránu a než se dotočím, abych si vystřelil, my vyjedou před dělo 4 naši kokoti, co jinak celou dobu dělají hovno. Takže budou čuráci chcípat.
    (/rant)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    K novým "HD mapám". A čítám, že dost vzrostou HW nároky.

World of Tanks—Developer Diaries—Sandbox: Improved Graphics
    https://www.youtube.com/watch?v=yMCgR0SMt7U
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Díky. Jen jsem byl zvědavej. Já mám Strv S1 a jsem s ním spokojenej. Vyhovuje mi. Toto vypadá zajímavě a mezitím sjem skoukl i video, kde o něm hráč mluví a srovnává to zrovna s těmi švédy. (Kteří mě baví.)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: mám toho číňana wz-120-1g a ten je čupr. camo, dohled a damage dobrý, pene taky bez problému. není tak přesný a taky se dost zvětšuje zaměřovací kruh při traversu, ale dá se s tím žít. velmi zábavný. hodně spotuju, takže tam mám bino i optiku :) camo přes 45 jenom se skillem a nátěrem. než jsem vytrénoval posádku, tak jsem tam měl maskovačku a tu jsem pak vyměnil za nabiják
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: doba nabíjení, traverse speed a teda ten dohled je slabota, to by mě sralo - takže pro mě to není. pene, přesnost, doba zaměřování a camo jsou super.

otázka je, jestli potřebuješ žabožroutské premium TD

z fóra:
    I've only played a few games in mine, but I haven't had any trouble with the accuracy. It seems to hit as well as it promises. Aim time seems fine too.

It goes fast forward but I do agree that it turns like a slug. The reload time is a bit too long.

Armor is whatever. I don't expect anything but a random bounce from poorly aimed shots every now and then, and that's exactly what I've experienced.

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Jakej je ten novej premiovej francouzskej stihac tanku?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak konecne, MT13 na T55A :) Poprve jsem pouzil cetu ve hre, tak se to dost vyplatilo :D a navic s Leo, kteryho nemusim

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/3871427#stalingrad-koudelka-leo
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    jedno povedené M

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (ale jenom 360 view range...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam