• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: To přiznávám.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VOMETAK: to jsem prave nemela moc v umyslu, spis me zajimaji funkcni problemy (bugy) atp. Pripadne requesty typu - tahle mechanika ve hre uplne chybi nebo tak.. Dotazy typu JAKUBMOKRIS se pokusim zodpovedet taky, ale nerucim za to, ze nekdo odpoved vubec zna ;)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: myslím, že mapy zajímají jen Tebe, ostatní spíš zajímá, kdy se opravdu někdo začne zabývat tvorbou týmů, odstranění evidentních botů ze hry , jak nám je stále předkládáno na ofiko stránkách.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja jsem v klidu, uz skoro rok hraju bez placeni, posledni zmeny byly za me v pohode, artyny mi nevadej. Sere me akorat ekonomika hry, protoze je fakt scifi vydelat stribrnaky na tieru 8 a vejs bez premiaku. I dobra bitva konci v minusu, nebo jen s drobnym vydelkem. Vydelat si pres sest mega na desitku je absolutne mimo
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GENERIXX: Tak, kdy přijdou ty HD mapy? A to budou jako postupně, jak HD tanky, nebo switchnete všechny najednou?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    GENERIXX: možná Ti nikdo nebude muset nic psát, stačí pročíst pár stran zpátky a uděláš si obraz jak jsme všichni hrou nadšeni
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    JAKUBMOKRIS: mno uvidim no :D Jednou je to moje prace, tak zkusim zapojit i komunitu ;) Az me zacnete stvat, nahodim ignore a hotovo :D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GENERIXX: No uvidíš :)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    JAKUBMOKRIS: procpak?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GENERIXX: To jsi asi neměl psát čoveče.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Zravim vsechny nadsence do WoT :) Kdyby jste nekdy narazili na nejaky problem nebo meli feature request, dejte mi vedet a vynasnazim se to u nas predat a patricna mista. Cas od casu se tu muzu objevit se zvlastnim pozadavkem nebo zajimavym infem ;)
    REPA
    REPA --- ---
    ELDOUGO: se ti jeste nestalo ze jsi udelal 0 dmg?:)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    až se mě zase bude někdo ptát co si myslím o nové a skvěle vylepšené tvorbě teamů tak si poslechne pár věcí který děsej i mě ...

BIO23
    BIO23 --- ---
    hele tedka mě to nalosovalo s T34/85M do čtyřkové bitvy, uplně jsem tam ruloval a když jsem to jel vydrtit do města, tak jim to komplet spadlo
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jo, těch mám nejvíc.... ale je to dojeb. A když už jsem 1x za 20 her na topu, tak mám team takovejch retaedů, že prohrajem přinejlepším 3:15
    REPA
    REPA --- ---
    BIO23: hraj devitky:)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    už mě pěkně sere MM - když si vemu VI. , jedu vždycky proti VIII. Když vemu VIII. jedu proti X. a když si vemu X. jede se komplet desítková bitva
    HANZS
    HANZS --- ---
    SOLNAKAR: Jojo, je to pěkná vyžíračka toho Leviatana na koci - přesně jak píšeš.
    A jak říkáš, ten popis misí - kolikrát nechápu, co vlastně mám dělat.
    RALI
    RALI --- ---
    DOVE: to uz je uplna pakarna, odhalit a nasvitit jsou uplne jiny veci :)
    DOVE
    DOVE --- ---
    FRK_R23: ted nevim jak je to ve primo hre, tohle je z CZ patchnotes:

"Odhalujte nepřátelská vozidla a umožněte svým spojencům, aby způsobili minimálně 2 500 HP poškození vozidlům, která jste odhalili"

to me zni pomerne jednoznacne, jako cista spot dmg, jak to doopravdy je to netusim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam