• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    JAKUBMOKRIS: Delam u nich game testera jine hry, ale prepdpokladam, ze feedback mohu predavat na patricna mista k prosetreni i ohledne WoT. Tohle je muj osobni zajem, pac bych ocenila kdyby tohle nekdo udelal u her co hraju doma ja. Tak se to vynasnazim provest tady z druhe strany :)

CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tyvoe to je zas festival vzlyku tady :(
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JAKUBMOKRIS: Ještě se doplním, zajímalo by mě, co u WG děláš, na jaké pozici, na co máš vliv, jestli dostáváš stravenky, jestli tohle, co tu děláš je jenom tvoje dobrovolná činnost nebo to je na popud zvrchu apod. Abych si mohl lépe představit dosah toho, co tu s tebou budem komunikovat :)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Tak teda vážně.
    1. Ty HD mapy teda, cokoliv o nich mě zajímá. Videa jsem viděl, vypadá to dobře, ale je vidět, že se na tom ještě musí zamakat.
    2. Tvorba MM, zvažovalo se třeba, že by se rozdělili hráči aspoň na tři výkonové skupiny? Podle výkonu by pak byli limitování třeba šestým nebo osmým tierem? Abych v bitvách od tieru 8 a výš nepotkával lidi, co mají WN menší, než 800?
    3. Proč nezrušíte mody? Snad nemůže být takovej problém ty mody úplně zákazat ne? Když to jde na e-sport úrovni, proč to nejde u nás normálních hráčů?
    4. Proč stále, jako třeba minulý týden dochází k tomu, že z ničeho nic nefungují ofenzivy a podobně? Jsem myslel, že u hry, která funguje 7 a více let by toto mělo být odladěné. Ať už je problém kdekoliv, tohle by se prostě stávat nemělo.
    5. Kdy začne WG považovat hráče WOT za rovnocenné partnery? Bez platících hráčů by se celý WG mohl jít klouzat. Ale jako platícího hráče mě uráží, když se se mnou jedná, jako kdybych WG dlužil peníze. Komunikace směrem k hráčům je fakt bída a termíny, jako "krizová komunikace" do postsovětských zemí pravděpodobně ještě nedorazily. BTW u západních firem, které tohle mají dobře zvládnuté funguje velice dobře pravý opak - čas od času se stálým zákazníkům přihraje něco solidního zadarmo (a tím nemyslím kamufláže nebo odznaky na tank). WG by to nestálo prakticky nic a třeba by i přestal působit dojmem, že jeho jedinou snahou je oškubat hráče co to jde.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    GENERIXX: omlouvam se , byl to jen takovy frk :_)
    dalsi dotaz - bitvy 30-30 ...velky camp...malo casu (hodne bitev konci remizou) arty a vubec velka dela maji v polovine hry 0 granatu ...ale hlavne ten camp..i kvuli tomu jsem to vypnul ten mod

a dalsi dotaz - proc jsou personal missions udelane tak aby se zapinali ...proc nejsou udelane tak ze pokud splnis nejakou z nich tak ti ji to zapocita (pouze pro ten urcity tank) a je to ...takhle je hrac nucen hrat jinak nez mu jeho herni styl vyhovuje ...coz mu kazi staty (ale na to sere cert) a zneprijemnuje herni zazitek...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WAR_TIN: wn8 to neumi, ale wot ma svuj personal rating a ten by to brat mohlo
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GENERIXX: No tak treba pozoronost si jiste zaslouzi banovani hracu, kteri porusuji pravidla. K tomu ocividne moc nedochazi (napriklad opakovenej suicide, treba tady https://youtu.be/lLu7MyqY2bc?t=11m10s )

skillbase matchmaking je asi jenom mokrej sen, ale byl by fain :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    no nebo tak :-)
    me by zajimalo zda pri vytvareni teamu to bere ohled i na wn8 hracu a prumeruje je...vim ze wn8 wot nema implementovan ale aspon to osobni hodnoceni....
    takhle se sice nalosuje stejny pocet HT TD LT apod. ale na jedne strane jsou skoro nebo profi hraci a na druhe strane matlove a ja no a pak to skonci tak ze hru vypinam po 5 prohrach v rade 3-15 0-15 apod.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    WAR_TIN: tak na to rovnou zapomente, neprisla jsem tu nic rozdavat zadarmo, prisla jsem sbirat feedback abychom vam tu hru mohli udelat prijemnejsi ;) Ale chapu tvuj post, na tvem miste bych to taky alespon zkusila napsat :D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WAR_TIN: nebo rovnou na nějakej prem. tank ne? jak vám stačí málo nějakej úplatek a budete spokojení
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    GENERIXX: bylo by fajn tu obcas napsat naky ty kody na zlato nebo premium ucet :)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: To přiznávám.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VOMETAK: to jsem prave nemela moc v umyslu, spis me zajimaji funkcni problemy (bugy) atp. Pripadne requesty typu - tahle mechanika ve hre uplne chybi nebo tak.. Dotazy typu JAKUBMOKRIS se pokusim zodpovedet taky, ale nerucim za to, ze nekdo odpoved vubec zna ;)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: myslím, že mapy zajímají jen Tebe, ostatní spíš zajímá, kdy se opravdu někdo začne zabývat tvorbou týmů, odstranění evidentních botů ze hry , jak nám je stále předkládáno na ofiko stránkách.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja jsem v klidu, uz skoro rok hraju bez placeni, posledni zmeny byly za me v pohode, artyny mi nevadej. Sere me akorat ekonomika hry, protoze je fakt scifi vydelat stribrnaky na tieru 8 a vejs bez premiaku. I dobra bitva konci v minusu, nebo jen s drobnym vydelkem. Vydelat si pres sest mega na desitku je absolutne mimo
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GENERIXX: Tak, kdy přijdou ty HD mapy? A to budou jako postupně, jak HD tanky, nebo switchnete všechny najednou?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    GENERIXX: možná Ti nikdo nebude muset nic psát, stačí pročíst pár stran zpátky a uděláš si obraz jak jsme všichni hrou nadšeni
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    JAKUBMOKRIS: mno uvidim no :D Jednou je to moje prace, tak zkusim zapojit i komunitu ;) Az me zacnete stvat, nahodim ignore a hotovo :D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GENERIXX: No uvidíš :)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    JAKUBMOKRIS: procpak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam