Tak teda vážně.
1. Ty HD mapy teda, cokoliv o nich mě zajímá. Videa jsem viděl, vypadá to dobře, ale je vidět, že se na tom ještě musí zamakat.
2. Tvorba MM, zvažovalo se třeba, že by se rozdělili hráči aspoň na tři výkonové skupiny? Podle výkonu by pak byli limitování třeba šestým nebo osmým tierem? Abych v bitvách od tieru 8 a výš nepotkával lidi, co mají WN menší, než 800?
3. Proč nezrušíte mody? Snad nemůže být takovej problém ty mody úplně zákazat ne? Když to jde na e-sport úrovni, proč to nejde u nás normálních hráčů?
4. Proč stále, jako třeba minulý týden dochází k tomu, že z ničeho nic nefungují ofenzivy a podobně? Jsem myslel, že u hry, která funguje 7 a více let by toto mělo být odladěné. Ať už je problém kdekoliv, tohle by se prostě stávat nemělo.
5. Kdy začne WG považovat hráče WOT za rovnocenné partnery? Bez platících hráčů by se celý WG mohl jít klouzat. Ale jako platícího hráče mě uráží, když se se mnou jedná, jako kdybych WG dlužil peníze. Komunikace směrem k hráčům je fakt bída a termíny, jako "krizová komunikace" do postsovětských zemí pravděpodobně ještě nedorazily. BTW u západních firem, které tohle mají dobře zvládnuté funguje velice dobře pravý opak - čas od času se stálým zákazníkům přihraje něco solidního zadarmo (a tím nemyslím kamufláže nebo odznaky na tank). WG by to nestálo prakticky nic a třeba by i přestal působit dojmem, že jeho jedinou snahou je oškubat hráče co to jde.