• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NE7RA: siemka kto PL-01
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ELDOUGO: nahodou, psonci uz stavej hvezdnou pechotu :)

FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    REPA: taky ne, ...ale mně se první dny stejně v celym tom adventnim okně nezobrazovalo absolutně nic, takže cajk
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SICKBOY4000: bůh nás chraň.
    po pudlikovi bude čivava a bernardýn ?
    E_D
    E_D --- ---
    SICKBOY4000: to nebyla adventni mise ale nejaka jiná vikendovka
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: první 2 dny to vyskakovalo samo, ale pak už se to neobjevilo a ani se nikde nezobrazovalo to červené kolečko, jako když jsou nové mise a ve zbrojnici jsem to fakt nehledal.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    se musím pochlubit, že jsem na to přišel hned první den :)
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: jsem ani netusil ze neco takoveho vubec je:)))
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Kdbyste, jako já, někdo minul mise z adventního kalendáře, tak už i jantarům z WG došlo, že ten systém vymysleli prdelí:
    Mise adventního kalendáře: Jak je zobrazit ve hře | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/advent-calendar-how-to/
    HANZS
    HANZS --- ---
    REPA: To je pěkný, já jen 5 dnů.
    REPA
    REPA --- ---
    HANZS: nj ja taky cekam. Mam tam ctyri v prvni skupine a jeden v druhe. To mam 13 dni premia
    HANZS
    HANZS --- ---
    REPA: No to nevim... ale vzhledem k tomu, jak jim to dlouho trvá si ty bitvy snad přehrávají :))))
    REPA
    REPA --- ---
    HANZS: a jak poznaji ze to bylo podvodem?
    HANZS
    HANZS --- ---
    No jsem zvědavej kdy spočítají ten "Pochod národů" prý vyřazují ty, co se dostali na pozice podvodem... já chci těch pár dnů premiovýho účtu :)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    FRK_R23: jako vcerejsek nekomentuju, zase klasika vyhlidkova jizda - opatstvi, horskej pruser, pariz a zpet. WN 36,84%, div sem zase neco nerozbil :)
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    konečně 15 mise na t55 :-)

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: co WR, ale v každý druhý bitvě na tX potkáš aspoň v jednom týmu "borce", co má 10k+ bitev a dvouciferný WN8. To jsou teprve zázraci. Pak se dá WG věřit, že banujou boty.

Ostatně proč asi předělali "Hall of shame" na ten nepřehlednej bordel, co z toho je teď? Protože v tom původním žebříčku za 24h seřazeným podle počtu bitev kralovali boti s 300+ bitev (míň než 4,3 minuty na bitvu při využití celých 24h) a DMG pod 100, když se o ně někdo ramnul ;)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: ale jo, ja vim, ale uplne zapasy nevyhravaj, pokud jim tam neprijede posledni nachcanej tank primo pred delo :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: boti jsou i mnohem sofistikovanější. třeba kempí jinde, než na spawnu a taky střílí
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: Byl to vcera frustrujici vecer :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam