• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SICKBOY4000: Za dvepade je to musthave tancik:)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Russian master
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: jakože rush master, nebo russian master? dayum zkus to popsat česky pár slovy
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: ra ´sha
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    co je tak speciál na T-44-100, že to je zatím nejdražší tier 8 v advent shopu? :)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ABSURD: za mě rozhodně jedna z těch lepších investic. Za dvě a půl krabičky cigár se to vyplatí.
    podle mě je to hodně zábavnej tančík
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    JOHN_LENON: Já ho koupil a nevim jestli to byla dobrá volba. Věž se otáčí hodně pomalu, takže nic neutočíš. Obratnost taky špatná a dělo žádná sláva. Má to jen dohled a možná kamo....
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    a co ten typ za dvestepade
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    BIO23: Lorku bych rad, ale i s moji aktualni 20% slevou na to seru...tak 500.- max
    BIO23
    BIO23 --- ---
    tak dneska lorejna za líťo. nasrat
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: hele... ja tu nechci ukazovat svoje staty. takže radši s tebou souhlasim. :))))
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    FELCARKILLER: No právě, to podle mě dokazuje, že i lama jako já dokáže s OP tankem rozhodovat bitvy, protože prostě ten tank to podrží. Tyhle dva se fakt hrajou úplně samy, u Defendera platí "schovej spodek a nepřítel je v piči", u Chryslera zase jednoduché "neukazuj boky a všechno bude ok". Ještě mi trošičku kazí můj lamí průměr moje oblíbená T34, která zase nemá problém na svém tieru penetrovat cokoliv a vzhledem k její rychlosti nedostávám moc šancí se ukazovat v první linii a dělat nějaké fatální chyby.

Takže minimálně u těch novějších těžkých premiáků bych si dovolil tvrdit, že s nima zahraje fakt každej a když si to nakoupí schopnější borci, tak s tím dokážou rozjet slušnou šikanu ostatních hráčů, který to hrajou for fun.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    JAKUBMOKRIS: Jasny, to jsou taky uplne blbuvzdorny tanky, u e25 aspon trosku vedet potrebujes.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: To bych se možná i hádal hele. Viz můj účet.
    jakubmokris - WoT-Life.com - World of Tanks Statistiky
    https://cs.wot-life.com/eu/player/jakubmokris-500412860
    Když se podíváš, tak většinu tanků osmého tieru, se kterými jsem chvíli hrál, mám v oranžových/žlutých/zelených číslech. U Defendera mám jakousi záhadou skoro 1900 a Chrysler tomu nasadil korunu.

Náhoda? Nemyslím si!
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    JOHN_LENON: Tak to nikdo netvrdi.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    FELCARKILLER: jenze dnešek dokazuje, ze op stroj z debila dobryho hráče neudělá
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    GL_ST0RM: Proc ne rovnou atomovku
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    FELCARKILLER: leda hovno, op by to bylo s BL-10 :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    E25 je omezenec a jeste k tomu navic sel nerf kamuflaze TDcek mimo. Takze je to po pici OP stroj :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    e25 jde max to osmiček. btw tahle tabulka je správně
    http://wiki.gcdn.co/images/f/f1/Unique_Matchmaking_Chart.png
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam