• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    FELCARKILLER: leda hovno, op by to bylo s BL-10 :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    E25 je omezenec a jeste k tomu navic sel nerf kamuflaze TDcek mimo. Takze je to po pici OP stroj :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    e25 jde max to osmiček. btw tahle tabulka je správně
    http://wiki.gcdn.co/images/f/f1/Unique_Matchmaking_Chart.png
    DOVE
    DOVE --- ---
    IMPROVIZACE: z Wiki:

Pros and Cons
    Pros:

- Very good mobility

- Very low profile

- Excellent aiming, DPM , and shell velocity

- Highest camouflage rating in the game

- Preferential matchmaking

- Premium ammunition cost is low
    DOVE
    DOVE --- ---
    IMPROVIZACE: Prishal bych, ze je to omezenec. Sel jsem si to prave overit na wiki a tam je 7,8,9...ja ji moc nehraju, takze jsem ted trochu v nejistote, to chce napovedu z publika.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    DOVE: o to mi prave de.. tady zas je tabulka kde ho omezenej ma
    Preferential Matchmaking Tanks in WOT? - Newcomers' Forum - World of Tanks official forum
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/548335-preferential-matchmaking-tanks-in-wot/
    DOVE
    DOVE --- ---
    IMPROVIZACE: hele ted jsi me dostal, ale podle wiki asi ne. Battle tier 7,8,9
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    DOVE: takze na tuhle stranku se tim padem moc spolehat neda..
    E 25 - Global wiki. Wargaming.net
    http://wiki.wargaming.net/en/Tank:G48_E-25
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    btw\\ ma E-25 omezenej matchmaking a nebo ne?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    prvni poradnej tank v kalendari a hned e25. takze ji nechavam pul roku odpocivat v garazi. dneska bude sedmej tier full retard show.
    E_D
    E_D --- ---
    BIO23: + 7500 goldu k tomu, misto v garazi a nejaky osobni zalohy :)
    REPA
    REPA --- ---
    BIO23: E25 you say?:)

BIO23
    BIO23 --- ---
    lol E25 za 1.230... se úplně posrali, za sedmičku
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    kurva, tomu se rika smula...:/
    HANZS
    HANZS --- ---
    No ve WG se asi naučili počítat a připsali mi i ty další dny prémka za pochod národů .)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Patchnotes celkem sleduji, i když už je to víc jak půl roku od poslední bitvy. Ale i tak dík za reakce :)
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    EMPERROR:
    Pizda :D ... ale jinak mi arty přijdou teď snesitelnější. Pořád bych je ale zkrouhla na jednu na hru.
    Fakřina toto :)
    https://clips.twitch.tv/ThoughtfulShortSandstormPMSTwin

E_D
    E_D --- ---
    FELCARKILLER: mam na kazdym tanku a dokonce ho i umim pouzivat kupodivu... jen se obnovuje nejakou dobu nez ho muzes pouzit znova
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    EMPERROR: já ti nevím, nehraju je tolik jako dřív, ale stejně jsou dny, kdy točím jen artyny. Sice už není tolik oneshotů, ale přídou mi přesnější (resp. mají větší splash, takže i když letí střela stejně mimo jako dřív, tak dá dmg), a zásah od nich je díky stunu nepříjemnější, než to bylo dřív.
    Od změn vídám taky častěji artny v horní části výsledkové listiny podle dmg i xp. A ta dmg nebývá zanedbatelná, u tX třeba 2,5 - 4,5k, což jsou 2 plný tanky. Taky kromě stunu mi příde, že dává větší module dmg, tj. častěji zabíjí posádku a poškozuje moduly.
    Z pohledu artynáře jsou teď tedy artny konzistentnější ve výkonu a nečekáš, kdy se konečně jednou za 10 bitev povede ten lucky oneshot za 2k. Správně použitá artyna má taky výraznější vliv na hru. Vidím, že se tým nemůže hnout, protože ho spotuje light? Vemu ho na splash a na 10-20s nevidí ani hovno. Chystá se tým vyjet na 3 tanky za rohem? Dám jim stun, takže pomaleji nabíjí a hůř se trefují, díky čemuž je můj tým může jednodušejc přejet.
    Z pohledu oblíbeného arty cíle (ať žije XVM focus) je peklo, když po tobě celou hru jdou 3 artyny a nemůžeš se ani hnout (byť to na tom obvykle proserou, protože jejich podpora chybí jinde). Je stále stejně frustrující, že po tobě střílí někdo, komu to nemůžeš vrátit a blbě se před ním dá schovat. Není to ale takový rozdíl oproti romulan tankům, které tě zabíjí z křoví a ty je nemáš šanci spotnout ať už jsou to TD nebo LT.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    E_D: kup si repair kit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam