• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    DOVE
    DOVE --- ---
    E_D: ty ozdoby snad nemusis nijak prehazovat, staci nasbirat urcitej pocet na V urovni toho stylu a bonus se pocita.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    me se libi ze to maj nastavany tak ze to neni vylozene prodelek a vetsina lidi je minimalne na svym
    takze i se svym anti-luckem sem koupil 2x25 beden... samozrejme v nich bylo hovno ale premiaku + zlataku mam +/- tolik kolik bych dostal kdybych to koupil rovnou
    samozrejme mam na bonus par stribrnejch a par tech malejch tanku

super je to pro lidi jako muj bracha kterej koupil 11 beden a ma typa + patriota.)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    wow za 497 korun mam lorku :_)
    E_D
    E_D --- ---
    BIO23: me prave v kazdym nakupu padlo neco zajimavo ze jsem se rozoupal pro dalsi. Uz jen tech goldu bylo vic za tu cenu beden nez normalne. Padla mi 2x lorka tak jsem si rikal to je pech, to jsem zvedavej jestli mi to da misto toho goldy a on misto toho stal v grazi type
    BIO23
    BIO23 --- ---
    E_D: tak to ti se značnou závistí blahopřeju
    E_D
    E_D --- ---
    ja zkusil 25, beden, pak dalsich 25 a nakonec jsem se rozhoupal a vzal jeste 75 beden..
    Jako dal jsem do toho 4500,- coz je fakt mazec, ale min 2 roky imho nemusim dat ani korunu :)

- mam z darecku 69 000 goldů což v premium shopu vyjde co tak koukam na cca 5600,-
    - cca 60 dni premiaku mi přibylo
    - přibylo mi 20 mist v garazi
    - ve stříbrnejch mi to hodilo cca 9mil
    - mam komplet vanočni vyzdobu uroven 10 a mužu si přehazovat ozdoby podle narodu abych dostval bonusy protoze jich mam ranec
    4 x Tier 4ka premiak (Pz.Kpfw. B2 740, T29, T-28 s F-30 a AC 1 Sentinel) k tomu premiacky na 8 tieru T26E5, Lorku 40t, Type 59

oční premiovej učet je za 24k goldu tzn mam cca skoro na 3 roky :D
    takže když vemu i kdyby 2 roky protože nejaky goldy použiju i na neco jinyho tak mi to vychazi 187,- korun na měsíc premáku :)

Za mě se to podařilo slusně :)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: myslím že ne , pokud je v nabídce, tak jen za cash
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Ale zas je fakt že mam z těch beden dost goldů na t8 prem tank. Když se objeví třeba škorp, bude se dát koupit v ingame obchodu za goldy?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    DOVE: ty mam taky a k tomu t28 f3.-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    VOMETAK: preeesnee. 75 beden. Nula t8 premiaku. Na druhou stranu 30k goldu 30dni premia a nejaky 3m creditu a t4 premka k pice... jen diky goldu mi to neprislo jako zas tak strasny.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DOVE: ou
    DOVE
    DOVE --- ---
    no, a ze me je ted sealclubber, z deviti beden mam AC Sentinel a PzB2 :/
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOMETAK: noaco. chtel jsem bejt vtipnej. ;)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JOHN_LENON: a já myslím, že jsi se v tom trochu ztratil
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOMETAK: myslim, že je dost smutný, když musí řešit svůj milostnej život na streamu.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: myslím že psal, že jeho milostný život letí k nebesům, což značí že si vytáhl hovno
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: nemám, jsem v práci :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: a v cartmanově popisku se celkem jasně ukrylo jak dopadl
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: nemáš pravdu, Uanubis koupil na streamu 75 krabic a nedostal ani hovno, jen měl krásně protaženou hubu, jen díky té protažené hubě ten stream stál opravdu zato
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: já myslel spíš majonézu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam