• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WOJTYLA: Gratuluji! :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LOL ted jsme s B teamem vyndali na Himlu S4-X a sebrali jsme jim 39000 bodu klanovyho hodnoceni. B tym ma do konce kamoane splneno :-)))
    REPA
    REPA --- ---
    Nastesti pz V/IV stale odolava
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    _HUNT3R_: M6E2 či jak se ta kachna jmenuje je v prodeji již poněkolikáte, myslím že i vloni byla v adventu
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    ELDOUGO: Jj to me taky sere, ale sere me vice ze dali do prodeje M6E2 či jak se ta kachna jmenuje. Tenhle tank si mohli koupit jen beta testeri po ukončení bety. Dalo se tak poznat kdo je kdo. A ani to ted nejde.
    Jsou to proste idioti a pro prachy udělají vsechno. Osobně si myslím, ze neni daleko doba kdy začnou prodávat i například objekt 907 a podobne
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    s těma typama mě docela serou. že stojí za hovno,o tom žádná .ale alespoň to bylo něco co nemá každej moula.
    teď jich je ve hře klidně šest a vidíš to se krčit někde v píči pod stromem a nakonec má kokot nulu dmg.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Koukám ze s bedna a nesetrite no to zase WG nebude muset 3 roky nic dělat . To budou nudné roky
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Čtvrtou.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Myslim ze po tehle Type59 vanocich si Kysliy kouoi novou jachtu
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Nějak se mi poslední dobou dařej tyhle "running wild" bitvy. Výsledek není nijak ohromující, ale byla to prča. :)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4011868#live_oaks-konopaslik-vk_28_01
    REPA
    REPA --- ---
    Koupil jsem sest krabic a picu. Si radsi koupim basu piv.
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    GL_ST0RM: nejhorsi je, ze ja ani ty tanky nechci, nekoupila bych si je ani za dve stovky, ale stejne to vsem zavidim :D
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    At vam slezou nehty! vsem co ste meli stesti! muselo to ven, lol :-)
    OBCAN
    OBCAN --- ---
    Já měl Lorraina za 300, páč mi vypadl z pátý krabičky (sorry všem), ale pak jsem ještě v euforii pokoupil... shrnuto za 600 Lorrain, ta T28, 9 dní prémiáku a 7k zlotých je u mě cajk :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Ono se taky nad tím gamblem v gamesách poměrně dost začalo smrákat. Dříve či později zakáží vše, co jen bude gambl připomínat připomínat a to v produktech, co nebudou mít PEGI 18+...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    tak druhý pětikilo a cinknul skorpion na předposlední krabici. Takže 9k zlata, nějaký stříbro, asi tejden premka. Takže vlastně spokojenost, zlata za 800, skorpion stál tušim taky kolem osmi stovek, takže sem ušetřil cca 600. Fair deal.

Ale ten gamble nesnášim. Ty vole, dyť já hral maty snad jednou v životě, nechal v tom dvě kila a dodnes si to vyčítám. :)))
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tak pětičento v hajzlu a dostal sem tak akorát nakakáno.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    hm, tak sem taky neodolal a koupil bednu za 492,-

+6D premka
    +cca 3500 gold
    +T-28E F-30

jinak hovno :)
    DOVE
    DOVE --- ---
    E_D: ty ozdoby snad nemusis nijak prehazovat, staci nasbirat urcitej pocet na V urovni toho stylu a bonus se pocita.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    me se libi ze to maj nastavany tak ze to neni vylozene prodelek a vetsina lidi je minimalne na svym
    takze i se svym anti-luckem sem koupil 2x25 beden... samozrejme v nich bylo hovno ale premiaku + zlataku mam +/- tolik kolik bych dostal kdybych to koupil rovnou
    samozrejme mam na bonus par stribrnejch a par tech malejch tanku

super je to pro lidi jako muj bracha kterej koupil 11 beden a ma typa + patriota.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam