• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: Letos to nějak neleaklo asi. Každopádně mě sere, že mi včera utek Guard.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    nekteří profíci zde měli vždy dopředu seznam odměn v adventu, netuším proč sem letos tenhle odhad nikdo nenahodil
    E_D
    E_D --- ---
    VOMETAK: taky moznost
    E_D
    E_D --- ---
    VOMETAK: sleva na premiaky je kazdej nejaka. Že by v mailu chtěli vypichnout opravdu jen jeden na kterej bude sleva? Nevím.. píšu že odhaduju.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    E_D: podle toho že typa rozdávají v bednách jak na běžícím pásu to vypadá, že 24 bude v adventu a budeš si ho moci jeden celý den(ale pouze jeden den) koupit
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    E_D: tak tohle jsi vyčetl kde, to že ti v emailu napíše že jeden den v adventu bude exluzivní 8t premiák neznamená že ti ho dají zadarmo
    E_D
    E_D --- ---
    BIO23: klikni treba na zdobeni stromku a nahore je seznam odmen, tam najdes co hledas
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BIO23: na tu otevřenou slevu klikni, vyber tank na který ji chceš uplatnit a nakup se slevou, bohužel to jde jen v tomto pořadí
    E_D
    E_D --- ---
    KORKMAZ: Sleva je kazdej den na neco, ja to chapu tak ze kdyz si driv splnil adventni misi dostal jsi 30k stribrnejch, ted za splneni adventni mise dostavas krabici vanocni a imho jeden den za splneni adventni mise dostanes premiak 8T..
    BIO23
    BIO23 --- ---
    otevřel jsem 40% slevu na IX. tank a nemůžu ji nikde najít, ani ještě nepřiřazené ženské členky posádky...nevíte kde hledat? proklikal jsem tam snad všechno
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    E_D: No a neni to jen sleva? Já chci jen něco zadarmo a ne máslo/vejce ve slevě :-)
    E_D
    E_D --- ---
    KORKMAZ: když mi přišel email od WG že bude adventni kalendar tak pry jeden den ma byt odmena 8T premiak.

"Nechceme kazit překvapení, ale prozradíme, že v 1. okénku najdeš exkluzivní tank VIII. úrovně. Jen jeden den!"

zatim nebyl
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KORKMAZ: myslím, že nejlepší způsob, jak to zjistit je napsat na podporu
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Bude o vánocích zase nějaký dárek, který požaduje jen minimální aktivitu (login, 1hra)?
    HULIK
    HULIK --- ---
    2 kody do WoTka:
    T4NKYOU - den premka + nejake zalohy
    HULSE14 - tohle by melo dat jednu vanocni krabici
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Taky pekna prace :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: mi teď dali OM a máme od nich 40033 bodů :-)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WOJTYLA: Gratuluji! :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LOL ted jsme s B teamem vyndali na Himlu S4-X a sebrali jsme jim 39000 bodu klanovyho hodnoceni. B tym ma do konce kamoane splneno :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam