• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: no tohle myslim udelali proto aby to bylo tak že si ten tank jakoby musíš zasloužit vyjezdit no... ale pro lidi v třeba ne uplně dobrejch klanech co maj třeba dva týmy jeden s dobrejma hráčema co to mužou odtahat aby byly násobky... ty mužou mít problém... nicméně si myslim že WG chystá dát po kampani bony jako speciálku do obchodu takže si je budeš moct koupit...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VOMETAK: jo takže ne slevy, ale speciální nabídky v adventním kalendáři.

*slevy*
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PRAASHEK: cromwell B-20%
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: taky v tom nevidím smysl, celej měsíc jezdíš jako debil, a potom ještě sehnat bony pokud tvůj klan není mezi 100 nejlepších
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    E_D: "Sleva je kazdej den na neco" - to jsem si nějak nevšiml. na co je sleva dneska? :)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: Pravda, ten násobitel je super, ale stejně se mi příčí, že tam prostě přidali další překážku, podmínku, kterou je třeba splnit.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: dobře ty
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    E_D: to je ejdnoduchý 24.12 bude Type 59 ke koupení v adventním kalendáři...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: bohužel je to tak, před kampaní jsem utratil cca 9500 za vybavení do obj.140, teď mám cca 1900, za kampaň dostanu 800 krát klanový násobitel což je zatím 5x, takže easy
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: Utekl, musím si počkat do příště. V kampani jsme po vcelku dobrým začátku, kdy jsme roznesli i Five dost klesli a začali jsme se utápět v porážkách. Teď už to jen tak nějak jakože doklepem, abysme (někteří z našeho klanu) dostali aspoň ty dvě maskovačky a 500 bonů. BTW ty bony jsou strašnej demotivátor, pokud jsem to pochopil správně, tak když v kampani budeš "na tanku" tak si ho za ně můžeš koupit, je to tak?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: potažmo jak se daří v kampani nějak jsem to přestal sledovat
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: a kam utek?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: Letos to nějak neleaklo asi. Každopádně mě sere, že mi včera utek Guard.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    nekteří profíci zde měli vždy dopředu seznam odměn v adventu, netuším proč sem letos tenhle odhad nikdo nenahodil
    E_D
    E_D --- ---
    VOMETAK: taky moznost
    E_D
    E_D --- ---
    VOMETAK: sleva na premiaky je kazdej nejaka. Že by v mailu chtěli vypichnout opravdu jen jeden na kterej bude sleva? Nevím.. píšu že odhaduju.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    E_D: podle toho že typa rozdávají v bednách jak na běžícím pásu to vypadá, že 24 bude v adventu a budeš si ho moci jeden celý den(ale pouze jeden den) koupit
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    E_D: tak tohle jsi vyčetl kde, to že ti v emailu napíše že jeden den v adventu bude exluzivní 8t premiák neznamená že ti ho dají zadarmo
    E_D
    E_D --- ---
    BIO23: klikni treba na zdobeni stromku a nahore je seznam odmen, tam najdes co hledas
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BIO23: na tu otevřenou slevu klikni, vyber tank na který ji chceš uplatnit a nakup se slevou, bohužel to jde jen v tomto pořadí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam