• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: rozjedu to na noťasu s i5 2520 + 4GB Ram a inteláckým gpu HD3000 (tedy bez vlastní paměti) - nastavení ale na minimum. teda zkoušel jsem to tři měsíce zpět a fungovalo to.

ABSURD: VK168.01P Mauerbrecher, tier8 německé premium heavy, teda můžete naň mrknout v compare vehicles sekci v klientovi

https://thedailybounce.net/2017/12/02/world-of-tanks-supertest-9-21-vk-168-01-mauerbrecher/

staty jsou ale upravené, má teď specific power 9,52 a možná tam jsou i jiné změny. váží každopádně 168 tun, což myslim žádná osmička nemá
    TETREV
    TETREV --- ---
    KORKMAZ: https://www.czc.cz/asus-g73sw-tz160z/89019/produkt Wot klient SD, nastavení hry mam optimalizovaný přes nvidia soft. Na FPS nekoukam, hra jede pocitově v pohodě plynule. Můžu pak hodit nějakej printscreen. Samozřejmě grafickej orgasmus to neni, ale hratelnost bez problému.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KORKMAZ: Jak jsem napsal... A nepodceňuj hratelnost starých dobrých Lotusů. U WOT dělá dost i disk, SSD vs HDD ti udělá klidně rozdíl 50fps jako mně. Zvlášť, když notebookový HDD obvykle motají jen 5400 ot/min.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Má přijít v kalendáři nová t8 nazi heavy.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JAKUBMOKRIS: Ale stejně plním ty minimální s velkou rezervou a i přesto ta hra vypadá a hraje se zhruba jako starý dobrý Lotusy
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KORKMAZ: "(až na pomalejší grafiku)" - takže neplníš. A ono třeba záleží i na rychlosti RAM a u procesorů platí, že není GHz jako GHz.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hraje tady někdo na notebooku, případně jakou má konfiguraci? Moje 2x2.4GHZ, 8Gb RAM a 2Gb grafika už to nerozjede hratelně ani na nejnižší detaily a přitom plním doporučené požadavky na hru (až na pomalejší grafiku) :-(
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Včera jsem si pořídil novou hračku, takže jen štokové dělo.

team
    detail
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: No, já jezdím public už taky minimálně. Off a CW jo, ale public už je těžká nuda. Asi doexpím tier10 strv a hotovo.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: no právě a pokud by bony dali do prodeje tak tenhle režim postrádá smysl a nikdo ho nebude hrát
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: no ted to taky jezdim jen kvuli bonum abych mel jistej tank a je to rakovina nevídaná...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JAKUBMOKRIS: hele narovinu? já prostě vubec nevidim duvod proč to hrát po skončení kampane... doufám že udržíme tuhle sehranost co jsme ted najeli v kampani a budu proste maximálně jezdit CWčka a offky... v publicu nevidim pražádnej smysl... a na nákej esport nemám skill ani v nejlepších snech... :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: nemyslím si že je dají k prodeji, pokud by to tak bylo, pak už by nikdo nemusel jezdit 30vs30, což je úplně největší opruz, co je v téhle hře
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: Já mám takovej pocit, že jim to ty lidi brzo přestanou baštit a začnou na takovýhle akce z vysoka srát.

WOJTYLA: Domnívám se, že to tak dopadne a zmrdství WG dosáhne nového vrcholu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: no tohle myslim udelali proto aby to bylo tak že si ten tank jakoby musíš zasloužit vyjezdit no... ale pro lidi v třeba ne uplně dobrejch klanech co maj třeba dva týmy jeden s dobrejma hráčema co to mužou odtahat aby byly násobky... ty mužou mít problém... nicméně si myslim že WG chystá dát po kampani bony jako speciálku do obchodu takže si je budeš moct koupit...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VOMETAK: jo takže ne slevy, ale speciální nabídky v adventním kalendáři.

*slevy*
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PRAASHEK: cromwell B-20%
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: taky v tom nevidím smysl, celej měsíc jezdíš jako debil, a potom ještě sehnat bony pokud tvůj klan není mezi 100 nejlepších
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    E_D: "Sleva je kazdej den na neco" - to jsem si nějak nevšiml. na co je sleva dneska? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam