• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    co to maji ty francouzske lehke tanky za magic armor? jsem ted dal 3 rany do boku amx 13 90 z OBJ 430 a vsechny tri rany 0 dmg a borec si vesele odjel
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KORKMAZ: Jako pardon, ale pochybuju, že ti originál soft od nVidie spálil nVidia GPU.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JAKUBMOKRIS: Mně se neomlouvej, ty jsi mi tu kartu nespálil :-)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KORKMAZ: Sorry jako ale ten soft mi připadá poměrně užitečnej. Osobně takovýhle softy moc v lásce nemám, ale jednou jsem omylem neodškrtnul, že si nepřeji instalaci společně s drivery a nastavilo mi to grafiku všech her podle sebe. A popravdě jsem byl s výsledkem dost spokojen.
    HANZS
    HANZS --- ---
    Jinak otázka: Za kolik naramuje lttb do BC 12t? ...... za 670hp :))
    HANZS
    HANZS --- ---
    KORKMAZ: Já hraju na Dell E5430, i5-3360M, 4GB ram, int. grafika HD4000, ssd disk - jedu na tu druhou úroven nastavení grafiky ve hře (druhá z pěti), sd klient. (rozlišení 1600x900)
    Jede to cca 40-60fps, při najíždění do křoví to padlo na 20fps, tak jsem zapnul tu průhlednost křoví a je to ok.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KORKMAZ: a večeři z lednice ti to nesnědlo? :-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    PRAASHEK: Asi nejopancéřovanější prem tank. Sidescrap mu rozhodně nebude dělat problémy... Ale aspoň má pár veakspotů.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: ale tenhle má maximálku 20 km/h! a taky teda celkem použitelný panzíř
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    TETREV: Ten Nvidia soft bejval strašný zlo. Jednou mi nabídknul, že stáhne optimalizaci právě na nějakou hru a náhle cejtím lehký smrdák, BoD a grafika v háji :-(
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    PRAASHEK: To je německej tog!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: rozjedu to na noťasu s i5 2520 + 4GB Ram a inteláckým gpu HD3000 (tedy bez vlastní paměti) - nastavení ale na minimum. teda zkoušel jsem to tři měsíce zpět a fungovalo to.

ABSURD: VK168.01P Mauerbrecher, tier8 německé premium heavy, teda můžete naň mrknout v compare vehicles sekci v klientovi

https://thedailybounce.net/2017/12/02/world-of-tanks-supertest-9-21-vk-168-01-mauerbrecher/

staty jsou ale upravené, má teď specific power 9,52 a možná tam jsou i jiné změny. váží každopádně 168 tun, což myslim žádná osmička nemá
    TETREV
    TETREV --- ---
    KORKMAZ: https://www.czc.cz/asus-g73sw-tz160z/89019/produkt Wot klient SD, nastavení hry mam optimalizovaný přes nvidia soft. Na FPS nekoukam, hra jede pocitově v pohodě plynule. Můžu pak hodit nějakej printscreen. Samozřejmě grafickej orgasmus to neni, ale hratelnost bez problému.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KORKMAZ: Jak jsem napsal... A nepodceňuj hratelnost starých dobrých Lotusů. U WOT dělá dost i disk, SSD vs HDD ti udělá klidně rozdíl 50fps jako mně. Zvlášť, když notebookový HDD obvykle motají jen 5400 ot/min.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Má přijít v kalendáři nová t8 nazi heavy.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JAKUBMOKRIS: Ale stejně plním ty minimální s velkou rezervou a i přesto ta hra vypadá a hraje se zhruba jako starý dobrý Lotusy
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KORKMAZ: "(až na pomalejší grafiku)" - takže neplníš. A ono třeba záleží i na rychlosti RAM a u procesorů platí, že není GHz jako GHz.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hraje tady někdo na notebooku, případně jakou má konfiguraci? Moje 2x2.4GHZ, 8Gb RAM a 2Gb grafika už to nerozjede hratelně ani na nejnižší detaily a přitom plním doporučené požadavky na hru (až na pomalejší grafiku) :-(
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Včera jsem si pořídil novou hračku, takže jen štokové dělo.

team
    detail
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam