• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    KORKMAZ: Takhle fakt těžko říct. Nainstaluj si nějaký monitoring, Everest a čum na teploty CPU/GPU. Zkus RAM test. Zkus nějaký CPU/GPU benchamrk / zatěžkávací program, jestli to tam padne taky nebo ne. Zkus přeinstalovat ovladače VGA, klidně i za starší. Postupů je tuna, musíš zkoušet.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Snažím se rozchodit tanky a vůbec mě to nechce pustit do menu. Většinou mi hra padne ještě než se přihlásím a když ně, tak hned po přihlášení. Nevíte co s tím? Reinstal nebo spuštění v bezpečnostním režimu nepomohlo
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    Zdovolenim neco postnu .. zrejme se na me usmalo stesti .. ale stim toankem si rozumime ... BTw ted mi doslo ..kua ja sem hral vlastne sam ... kua fix sfetovany vopice...

JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Holt se slávou přichází i přízeň fanoušku co jsou buď ještě docela mladí anebo ne úplně moudří. Včetně takovýhlech bizárů.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    nj, vono kolikrat jsou to haranti co jim nebylo jeste ani deset let

nezridka kdy ti preje rakovinu jedenactiletej honzik co je zrovna u babicky na prazdninach :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: napiš mu, že maus stojí sto korun, to je taková universální odpověď
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Nedávno jsem si psal s humanoidem na podobné úrovni gramotnosti. Ale rozhodně nebudu zveřejňovat moje příspěvky do diskuze...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    nekdy jsem fakt zmatenej co po me ty lidi chtěj

JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SICKBOY4000: sem rad, ze tu cenu tak prestrelili. z beden jsem ho mel za 800, nebo spis zadarmo. :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JAKUBMOKRIS: Opět se není třeba omlouvat. K neopravitelné poruše došlo do pár minut po instalaci nového ovladače a navíc to bylo těsně po záruce, takže ilumináti...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (view range 380...)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    novej micropatch asi přidal ELC EVEN 90, zrovna jsem na to mrknul v klientovi v compare vehicles sekci. nejde mu přidat kamufláž v tom config systému, asi bug (je tam políčko camo k zaškrtnutí, tedy ne jako u vehiklů, které mají nějakou svoji speciální camo jako třeba skorpion g, kde to zaškrtávací políčko chybí. tady teda je, ale nejde zaškrtnout). default concealment má 22,12. DPM je celkem běs 1152 :) půl minuty nabíjí zásobník na tři náboje. 175 pen/220 dmg
    ZPC
    ZPC --- ---
    REPA: přesně... teďka mi dingnul od Skorpiona ?!!!
    REPA
    REPA --- ---
    co to maji ty francouzske lehke tanky za magic armor? jsem ted dal 3 rany do boku amx 13 90 z OBJ 430 a vsechny tri rany 0 dmg a borec si vesele odjel
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KORKMAZ: Jako pardon, ale pochybuju, že ti originál soft od nVidie spálil nVidia GPU.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JAKUBMOKRIS: Mně se neomlouvej, ty jsi mi tu kartu nespálil :-)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KORKMAZ: Sorry jako ale ten soft mi připadá poměrně užitečnej. Osobně takovýhle softy moc v lásce nemám, ale jednou jsem omylem neodškrtnul, že si nepřeji instalaci společně s drivery a nastavilo mi to grafiku všech her podle sebe. A popravdě jsem byl s výsledkem dost spokojen.
    HANZS
    HANZS --- ---
    Jinak otázka: Za kolik naramuje lttb do BC 12t? ...... za 670hp :))
    HANZS
    HANZS --- ---
    KORKMAZ: Já hraju na Dell E5430, i5-3360M, 4GB ram, int. grafika HD4000, ssd disk - jedu na tu druhou úroven nastavení grafiky ve hře (druhá z pěti), sd klient. (rozlišení 1600x900)
    Jede to cca 40-60fps, při najíždění do křoví to padlo na 20fps, tak jsem zapnul tu průhlednost křoví a je to ok.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KORKMAZ: a večeři z lednice ti to nesnědlo? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam