• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    TIGERLOVER: Ty ženský. Slevy máš natrvalo.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    RALI: 18.3.2018
    RALI
    RALI --- ---
    netusi nekdo nahodou, do kdy si musim vybrat ty vanocni odmeny? nejak jsem se jeste nerozhodnul, kam ty holky nacpu co chci ve sleve koupit.
    E_D
    E_D --- ---
    ? Novoročni mise jsem měl komplet splněný, teď se lognu a mam všechny zase dostupny s tím že ani jedna splněná není??
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    HANZS: Díky za tip. Já si s rozlišením moc hrát nemůžu jelikož mám displej jen na 1366x768. Leda, že bych to připojit na externí monitor a to mám dostupnou jen TV
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MENTIST: Posli mi replay!
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    jako posledni dobou je to fakt picou ke zdi..
    nicmene dnesni winrate 14% je docela new level
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    jedna hezká

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Reinstallem se doufam rozumi na cisto, tzn ze pred installaci smazes/prejmenujes puvodni adresar
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    KORKMAZ:
    1) pouzivas mody?
    2) pokud spoustis hru pres klienta a probehne aktualizace a stejne to nejde reinstal
    HANZS
    HANZS --- ---
    KORKMAZ: Znamý nyní také měl problém rozchodit WOT na notebooku, vždy to padlo po úvodní obrazovce, nakonec snižil rozlišení z 1920x1024 na 1600x900 a začalo to chodit úplně v pohodě.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    EMPERROR: VGA ovladač jsem taky zkusil a bez výsledku. Když to padne, tak to hodí nějaký textový soubory do Temp, ale to je náhodné seskupení znaků. Monitoring a testy mi asi řeknou, že komp už je šunka, ale stejně by mě měl pustit aspoň do menu
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    KORKMAZ: Takhle fakt těžko říct. Nainstaluj si nějaký monitoring, Everest a čum na teploty CPU/GPU. Zkus RAM test. Zkus nějaký CPU/GPU benchamrk / zatěžkávací program, jestli to tam padne taky nebo ne. Zkus přeinstalovat ovladače VGA, klidně i za starší. Postupů je tuna, musíš zkoušet.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Snažím se rozchodit tanky a vůbec mě to nechce pustit do menu. Většinou mi hra padne ještě než se přihlásím a když ně, tak hned po přihlášení. Nevíte co s tím? Reinstal nebo spuštění v bezpečnostním režimu nepomohlo
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    Zdovolenim neco postnu .. zrejme se na me usmalo stesti .. ale stim toankem si rozumime ... BTw ted mi doslo ..kua ja sem hral vlastne sam ... kua fix sfetovany vopice...

JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Holt se slávou přichází i přízeň fanoušku co jsou buď ještě docela mladí anebo ne úplně moudří. Včetně takovýhlech bizárů.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    nj, vono kolikrat jsou to haranti co jim nebylo jeste ani deset let

nezridka kdy ti preje rakovinu jedenactiletej honzik co je zrovna u babicky na prazdninach :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: napiš mu, že maus stojí sto korun, to je taková universální odpověď
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Nedávno jsem si psal s humanoidem na podobné úrovni gramotnosti. Ale rozhodně nebudu zveřejňovat moje příspěvky do diskuze...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    nekdy jsem fakt zmatenej co po me ty lidi chtěj

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam