• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    IMPROVIZACE: Ne, kamos chtel par tech bednicek do lodi, tak jsme se dohodli, ze mu to poslu jako darek a on mi da kacky. Ale takovouhle retardaci jsem necekal.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    FRK_R23: jako obyc darek prez premium shop? par dnu na zada sem platil paypalem
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak to umoznuje platbu akorat pres paysafe, ktery je takhle jednoduchy:)

Takto jednoduše funguje paysafecard
    VYHLEDÁNÍ1 VYHLEDÁNÍ Vyhledejte si nejbližší prodejní místo.

2 ZAKOUPENÍ Zapuste si paysafecard. Vyberte si z několika nominálních hodnot.

PLATBY3 PLATBY Plaťte online pomocí 16místného PIN kódu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nelze platit za darek paypalem? WTF?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    johoho, tak sem si dal hodinku vánočního randomu. tak se mi zdá, že to hrajou santovy sobi...
    HANZS
    HANZS --- ---
    E_D: Ty novoroční mise se po týdnu obnovují.
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    WOJTYLA: bohuzel nemam ..
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    JOHN_LENON: Spusti si ten velký vánoční dekorátor. Zde si najeď myší na jednotlivé vánoce a ono ti ukáže, pro jaké národy co platí.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    Sbiranim ruznych dekoraci se vam odemykaji bonusy pro expy, expy posadky a kredity (az do 48 procent) staci nasbirat/vytvorit 55 ruznych ozdob pro moderni, klasicke apod. vanoce - zalozka kolekce
    pokud sesbirate vsechny V dekorace pro dane tema (moderni klasicke, cinske apod.) dostanete bonusove napisi a kamo ...

zdobenim stromku apod. je jedno cim je ovesite - dulezita je uroven - ta odemyka slevy a tiery a zenskou posadku
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    JOHN_LENON: Ne. Je to podle toho, co máš vyvěšené. Sundej toho tolik, aby ti klesla úroveň a uvidíš, že ti klesnou i procenta bonusů.
    OBCAN
    OBCAN --- ---
    TIGERLOVER: A nedává to ty bonusy za to, co jsi prostě jen nasbíral do kolekce? Já na zkoušku sundal rudou hvězdu ze stromku, sněhulákovi beranici a bonusy pořád stejné.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TIGERLOVER: a jak to pak funguje u ostatních národů? Rusko a čína jsou mi jasný. Ale ostatní národy? Klasika je pro američany a moderní pro zbytek?
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    BIO23: Tuším, že na odměny jako ženské a slevy to už mít vliv nebude, ale pokud jezdíš jen s ruskými tanky, tak bude lepší si nechat ruské vánoce. Podle tanků, se kterými jezdíš. Kvůli % co to dává.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    BIO23: ja si myslim, ze to vliv nemá ne? že je to jen o tom, co komu vyhovuje.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    mám výzdobu na x úrovni - ruské vánoce. mám ten stromek odstrojit a začít dělat třeba čínské, nebo co ted?
    RALI
    RALI --- ---
    TIGERLOVER: diky
    ZPC
    ZPC --- ---
    E_D: jo? super! já je taky včera dodělal a mám výzdobu furt jen na VIII. úrovni...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    TIGERLOVER: Ty ženský. Slevy máš natrvalo.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    RALI: 18.3.2018
    RALI
    RALI --- ---
    netusi nekdo nahodou, do kdy si musim vybrat ty vanocni odmeny? nejak jsem se jeste nerozhodnul, kam ty holky nacpu co chci ve sleve koupit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam