• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    lol, nova franticka tier IX heavy se neda zepredu prostrelit skodou t50 :) seems legit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: no to teda jo :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Divny ne? Co na tom zalezi, jak kaprici priplujou do wg?:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: aha, tak tenhle balík opravdu jde jenom přes paysafe, ale jiné (třeba tento https://eu.wargaming.net/shop/wows/specials/7688/ ) umožňují i paypal
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ehm jeste link:)
    Wargaming.net Premium Shop
    https://eu.wargaming.net/shop/wows/specials/7692/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    kupoval jsem to tady a slo to jen pres ten paysafe
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    FRK_R23: kliknul sem na lode -> premium shop -> nakliknul sem prvni bednicku co sem videl -> vybral gift a paypal tam normalne mam..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: když to uděláš přímo přes premium shop a ne přes tu speciální stranku, tak to jde, taky mi to nejdřív nefungovalo.
    Wargaming.net Premium Shop
    https://eu.wargaming.net/shop/wows/specials/#
    zvol balíček a pak dej "as gift" a paypal ti to povolí
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    IMPROVIZACE: Ne, kamos chtel par tech bednicek do lodi, tak jsme se dohodli, ze mu to poslu jako darek a on mi da kacky. Ale takovouhle retardaci jsem necekal.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    FRK_R23: jako obyc darek prez premium shop? par dnu na zada sem platil paypalem
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak to umoznuje platbu akorat pres paysafe, ktery je takhle jednoduchy:)

Takto jednoduše funguje paysafecard
    VYHLEDÁNÍ1 VYHLEDÁNÍ Vyhledejte si nejbližší prodejní místo.

2 ZAKOUPENÍ Zapuste si paysafecard. Vyberte si z několika nominálních hodnot.

PLATBY3 PLATBY Plaťte online pomocí 16místného PIN kódu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nelze platit za darek paypalem? WTF?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    johoho, tak sem si dal hodinku vánočního randomu. tak se mi zdá, že to hrajou santovy sobi...
    HANZS
    HANZS --- ---
    E_D: Ty novoroční mise se po týdnu obnovují.
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    WOJTYLA: bohuzel nemam ..
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    JOHN_LENON: Spusti si ten velký vánoční dekorátor. Zde si najeď myší na jednotlivé vánoce a ono ti ukáže, pro jaké národy co platí.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    Sbiranim ruznych dekoraci se vam odemykaji bonusy pro expy, expy posadky a kredity (az do 48 procent) staci nasbirat/vytvorit 55 ruznych ozdob pro moderni, klasicke apod. vanoce - zalozka kolekce
    pokud sesbirate vsechny V dekorace pro dane tema (moderni klasicke, cinske apod.) dostanete bonusove napisi a kamo ...

zdobenim stromku apod. je jedno cim je ovesite - dulezita je uroven - ta odemyka slevy a tiery a zenskou posadku
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    JOHN_LENON: Ne. Je to podle toho, co máš vyvěšené. Sundej toho tolik, aby ti klesla úroveň a uvidíš, že ti klesnou i procenta bonusů.
    OBCAN
    OBCAN --- ---
    TIGERLOVER: A nedává to ty bonusy za to, co jsi prostě jen nasbíral do kolekce? Já na zkoušku sundal rudou hvězdu ze stromku, sněhulákovi beranici a bonusy pořád stejné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam