• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: mam tam kamose, tak se mu pripadne zminim:)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Když jsme u toho, tak jestli je tu někdo z klanu POHO, tak vyřiďte laKatošovi, že je zamindrákovanej pračůrak. Doufám, že ten ban co dostal za TK byl perma. Takovej debil se jen tak nevidí.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MENTIST: pošli mi to dám to do uvodu dalších Zmrdů ajko srandu jak se dva známí z NYXu pobili a pak až zjistili kdo je kdo :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    TIGERLOVER:
    DOVE: nic nebude
    DOVE
    DOVE --- ---
    dejte replay, aspon bude naka prdel tady :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Je to verejna hra. Sup sem s tim! :D
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    VOMETAK: :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MENTIST: ochrana osobních údajů :-)
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    PRAASHEK: no ... muzu ... dat ... pokud bude vometak souhlasit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MENTIST: chceme replay! :)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    MENTIST: nebo tam skončí vometák :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MENTIST: krása, ten kousek :lituju toho, děkuji za takové veřejné vyznání :-)
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    HONZA_1980: doufam ze ne :-) sice nevim co to znamena ...
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    MENTIST: tak to skončíš u fuzera ve zmrdech :-)
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    Priznavam se ... zabil jsem ve vzteku jednoho Lighta z našeho teamu který me zablokoval a vytlacil aby si dal kill. Ano lituji toho ... .. az pozdeji jsem si vsim ze byl to Vometak z BORE.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Já třeba nevím, ale ten statement, co jsem četl od kvikyprcka níže, mě jenom ujistil, že ten unsub před půl rokem byl oprávněný... :)
    REPA
    REPA --- ---
    FELCARKILLER: netusim jak to funguje. kazdopadne poskytl dalsich 1000+ lidi co zacali sledovat QB a mohli tim prispet na charitu, coz je si myslim jen dobre. Nemyslim si, ze by zrovna Skill si musel honit triko nad tim, ze hostnul Qb stream. Sam rikal, ze QB vubec nehostuje, ale ze je to pro dobrou vec, proto to dela. Btw Skill sam delal jeste par dni pred QB charity stream. Treba se u nej QB inspiroval:)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    REPA: Takze na nem parazitoval ne? Nebo jak ziskavaj prachy streameri, podle poctu sledujicich nebo je to jinak nez jewtube?
    REPA
    REPA --- ---
    FELCARKILLER: skoncil svuj stream a jelikož videl ze qb streamuje pro dobrou vec tak hostoval jeho stream. Sledujici od skilla teda zacli sledovat qb a mohli zaslat nejakepenize na charitu. Skill nenapsal do chatu od qb nic a dostal ban
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Uplne nevim o co jde, on streamoval QBho stream, nebo jenom voxidoval v chatu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam