• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tady vetší

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jen tak co WGčko asi vydělalo na vánoce...

REPA
    REPA --- ---
    DainixHD (14:36:14) Hit and runners. Gross
    DainixHD (14:36:27) REPORTED BYE
    repaNYX (14:37:29) hmm for what please?
    repaNYX (14:38:32) how old are you man?

zabijes borce s 280HP v jeho JPII a hned te reportuje. jo je to pecka ta komunita:) mel jsem AMX 13 90. bohuzel na me otazky dosud neodpovedel
    REPA
    REPA --- ---
    hra na picu ale je to tam

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KORKMAZ: Opravy rozhidne jako prvni. Nasledne Kral bazin.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Má smysl na T-54 dávat řidičovi nějakou specializace na zlepšení mobility, možná kromě klidné jízdy, nebo to spíš cpát do oprav atd?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ELDOUGO: A já si řikal kdo je sakra řízek s bramborovou kaší:-D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Jo goldy jsou to jediný co ten tank drží hratelnej...
    REPA
    REPA --- ---
    cus borci. US T20 se nejspis hraje full gold ne? Ten kanon je celkem tragicky
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jedna dobrá po ránu s gf.

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SICKBOY4000: To cinknutí třeba párkrát denně, což si člověk řekne, že je to spíš fail. Ale být k tomu i tak hanebně zničen už umí i naštvat
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KORKMAZ: Joooo a na to vzpomínám . A44 s rychlopalnym delem co ma damage 90 ustrilela z boku Mause který nebyl schopen ji nasvitit. Bylo to velmi komické .
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Už ani nevím, proč jsem přestal hrát tanky...aha, už si vzpomínám...ono to asi bylo kvůli náhodným návalům vzteku, když obřím německým dělem cinknu na pár metrů lehký tank z boku a ten samý šmejd mě pak záhadně ustřílí přes půlku mapy dělem, co vypadá jak roura od komína nebo naopak hadice od pračky.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DOVE: jo, jo, to je SUPER. Přemýšlel jsem, kam s tou šíleností a tohle je přeně ono. Díky.
    DOVE
    DOVE --- ---
    ABSURD: Eh, no...taky už mám hotovo, zde je prosím můj Sob 155 :/

REPA
    REPA --- ---
    co jineho rict nez jen: smula:)

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: bohužel tady jsou pak klíčový dobrý scouti/tanky co to nasvítěj a pámbu mě netrestej dobrá artyna...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: tohle je standardka. Ona je to obecně kokotina Erlenbergu a je jedno, jaký mod se jede. Pár tanků, které vyrazí na protější břeh prostě chcípne. Stejně tak pochcípou ti, co po vyčištění vlastní strany přejedou rovnou na druhý břeh.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam