• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    BIO23: vždycky přemýšlím nad tím, jestli si tohle říká po bitvě všech 15 hráčů toho týmu, co to projede :-)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    typičo já jsem z toho vymrdaneho pabliku uplně na nervy
    s těma vymrdancema se prostě NEDÁ vyhrát... moje frustrace atakuje óbrfrustrační rekord
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _HUNT3R_: opravdu je to reakce na mě? píšu jenom o preference matchmakingu...
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: Jaké výhody? Každy uz dnes ví kam to střílet , věž Mekka jak papír a kánon bez goldu naprosto silenej . Ale chápu ze pro někoho je to dobra relikvie do garaze
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CARTMAN: No je to proste dalsi plzen nebo Pariz. Dve mista jedno pro heavy a druhy pro medka.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: A nebo pro tier X vratit Widepark :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOJTYLA: aspon ze to neni dalsi posrana city mapa
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: spíš by konečně mohli pochopit, že Ensk je dobrej nejvýš pro tier 6
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Yes! A chánov, stalingrad a jeste si urcite na neco vzpomenu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: a mohli by ještě vyhodit do nebezpečného odpadu murovanku
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Новая карта Прямая линия // New map "Airline" [WOT]
    http://www.youtube.com/watch?v=NE6gsf561q4
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak hlavně má prefenz matchmakin, což je jedna z hlavních deviz, devítky max
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    _HUNT3R_: a to ja za nej rad jsem, na public dost zabavny vozítko. ale proste jsem ho chtel do sbírky :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: A to ještě nevíš , ze ten kdo měl premiovou americkou osmičku z bety M6E2cosi, dostal osobní e-mail o dalších možnostech a bonusech jako kompenzaci za to, ze tento tank dali na Vánoce do prodeje.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: a to je nejak oficialne ohlasene v planu, nebo jenom predpokladas, ze to udelaji? :) ono na tom az tak nesejde, ale taky bych rekl, ze na tom camo systemu urcite budou neco menit, protoze mi to prijde dost nevyrovnane, oproti puvodnimu modelu (teda ty moznosti - jak si jakoze muzes vyhrat s detailnima demencema na tier 8 premium only a jinde ne. taky 75.000 za sto bitev u vsech tieru stejne tipuju zmeni. a kdyz kupujes camo, stoji te komplet u tanku 3x50g, ale u turretles jenom 2x50g. stejne tak to, ze se procentualni camo faktor zapocitava jenom za to, ze ho mas na tele tanku (tedy vez a hlaven (btw wtf, hlaven a vez muze mit ruznou camo, to je podle me total demenz) nema na concealment vubec vliv) je dost divny.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: Hihihi, no jo no občas neco nevyjde . Myslím to německé osmickove prémiové TDecko s otočnou věži. A je to :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _HUNT3R_: myslis Scorpion nebo Skorpion? :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    MAFIK: To buď rad, ze ho nemas. Je to je sběratelský šrot . Mam ho již mnoho let. Scorpion je BEST
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: Veškerý nový camo možnosti jsou jen na t8 premiácích a tX. Až to rozšířej na ostatní tanky, tak i to vánoční camo budeš moct prdnout kam chceš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam