• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak hlavně má prefenz matchmakin, což je jedna z hlavních deviz, devítky max
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    _HUNT3R_: a to ja za nej rad jsem, na public dost zabavny vozítko. ale proste jsem ho chtel do sbírky :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: A to ještě nevíš , ze ten kdo měl premiovou americkou osmičku z bety M6E2cosi, dostal osobní e-mail o dalších možnostech a bonusech jako kompenzaci za to, ze tento tank dali na Vánoce do prodeje.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: a to je nejak oficialne ohlasene v planu, nebo jenom predpokladas, ze to udelaji? :) ono na tom az tak nesejde, ale taky bych rekl, ze na tom camo systemu urcite budou neco menit, protoze mi to prijde dost nevyrovnane, oproti puvodnimu modelu (teda ty moznosti - jak si jakoze muzes vyhrat s detailnima demencema na tier 8 premium only a jinde ne. taky 75.000 za sto bitev u vsech tieru stejne tipuju zmeni. a kdyz kupujes camo, stoji te komplet u tanku 3x50g, ale u turretles jenom 2x50g. stejne tak to, ze se procentualni camo faktor zapocitava jenom za to, ze ho mas na tele tanku (tedy vez a hlaven (btw wtf, hlaven a vez muze mit ruznou camo, to je podle me total demenz) nema na concealment vubec vliv) je dost divny.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: Hihihi, no jo no občas neco nevyjde . Myslím to německé osmickove prémiové TDecko s otočnou věži. A je to :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _HUNT3R_: myslis Scorpion nebo Skorpion? :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    MAFIK: To buď rad, ze ho nemas. Je to je sběratelský šrot . Mam ho již mnoho let. Scorpion je BEST
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: Veškerý nový camo možnosti jsou jen na t8 premiácích a tX. Až to rozšířej na ostatní tanky, tak i to vánoční camo budeš moct prdnout kam chceš.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CARTMAN: Videj, pokid nemaj zaskrtlou moznost “skryt nehistoricke prvky” v nastaveni
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    CARTMAN: hadam ze to vanocni camo neni historicky.. takze to vidi jen ten kdo ho chce videt.. takze to neni fail
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MAFIK: no vidis.. 86 beden zadna t8 ;)

PRAASHEK: btw to camo nevidej ostatni hraci... totla fail... nebo alespon na defenderovi to videt neni.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    00KUBAT: ajo abych jen nefnukal tak jsem dostal Skorpiona G a pak uz jen ty sentinely a tydle male tančiky. no a pak mam hromadu goldů a prem. dnů.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONOPASLIK: a eště camufláge, které si můžeš dát na premiové osmy a na desítkové tanky (to podle mě trochu pojebali, fakt mohli dát možnost švihnout to na jakýkoliv tank...). navíc dvě z nich (čtyřech) jsou dost ekl
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Mne celkem zklamalo, že za dokončení všech sad vánočních ozdob nebyla nějaká zvláštní odměna, jen emblémy a podobné chujoviny. :(
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MAFIK: a jaké dostals jiné tanky?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tady vetší

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jen tak co WGčko asi vydělalo na vánoce...

REPA
    REPA --- ---
    DainixHD (14:36:14) Hit and runners. Gross
    DainixHD (14:36:27) REPORTED BYE
    repaNYX (14:37:29) hmm for what please?
    repaNYX (14:38:32) how old are you man?

zabijes borce s 280HP v jeho JPII a hned te reportuje. jo je to pecka ta komunita:) mel jsem AMX 13 90. bohuzel na me otazky dosud neodpovedel
    REPA
    REPA --- ---
    hra na picu ale je to tam

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KORKMAZ: Opravy rozhidne jako prvni. Nasledne Kral bazin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam