• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    KOUMAK: chápu-li to dobře, nemám se prostě snažit o to, co mi dělá radost (u mě vyhrávat/u někoho mise/někdo nastřílet si) a radost pak přijde sama?
    Je teda pravda, že po osmi prohrách v řadě, stavu největšího zoufalství a nasrání přichází "zen fáze", rozhodnutí "pojď, uděláme deset proher v řádě" a pak vyhraju...
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    KOUMAK: Počítám, že tehle nick/přezdívku máš od malička ??? :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KOUMAK: "hlavně hrej s radostí jako já..." ? Ty si ale skromný týpek :-)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KORKMAZ: To asi hej. Jen jsem chtěl poukázat na to, ze již nic neni jak bývalo .samej novej tank, na konfigurace te starých pekne pečou a to nemluvím o plnění misi. Ty drive šly sami. Ale od te doby co upravili tiery v cetach je to pekelnej vopruz (aspon pro me) . Ty spotovaci mise jsou proste pekelne.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    JOHN_LENON: To se ale neštěstí nestává tak často
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: ehm. vtipný je, jak scorpion odloží tu podporu/držák laufu hned při rozjezdu a přitom se hlaveň uchycovala právě kvůli jízdě. a střelba z věžiček na M3Lee musí být po pár minutách značně iritující :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    já nejradši hraju devítky...mívaj nej MM
    a z toho mám radost :DD
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Mě tak hra třeba hrozně baví když s kv2 plesknes německého rhm borsiga za 932... :) ...slovy jednoho klasika "a čau pipi"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KOUMAK: ty vole to jsou ale vypráskané historky, to vydej knižně :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Mas recht. :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: kdyžý spustíš hru, tak v "notifications centre" máš tuhle zprávu
    You have some unused rewards. Do not forget to activate them by the beginning of March!

a pod tím klikací tlačítko "To Rewards" - na to klikni a zobrazí se ti ty vánoční odměny, tedy slevy a ženský
    BIO23
    BIO23 --- ---
    musím říct, ta americká střední sedmička T20, je vynikající střeďák - pohyblivej,docela panceřovanej a s vynikajícím dělem z T29
    hrajou se pershing a paton na devítce podobně?
    REPA
    REPA --- ---
    pred bitvou jsem mel 94,94%, takze stacilo celkem malo

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    _HUNT3R_: Už jsem to tady kdysi říkal, ale Panther I byl kdysi super tank. To bylo ještě v počátcích této hry, kdy existovaly de facto jen dva plně udělané národy a z toho jen jeden to uměl z dálky a přesně v tomlde rybníčku bylo dobrý místo pro pantera.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    A WN rating je taky vo ničem . Stačí tank co ti sedne poradně nastrilet a jsi king. A ve finále muž proti muži te rozšířili cervenak. Jj herní svět neni fér
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Ja nevim , ale brecet nemá cenu senilních tanku je ve hře asi milion. Asi jste uz zapomněli na tanky typu Panther I a jemu podibne . Ted to jezdím a taky muzu brecet co je to za šrot . Su101m další a je jich moc a moc. Proste buď to chceš jezdit nebo ne. A nebi hraj pořad dokola s tim jedním a machruj tady ze screenama s Mkama.
    Proste je to hra. Tak hurá a Radujme se! A kdo se neraduje ať jde dal to je proste tak.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: myslím, že diskuze na tohle téma už tu několikrát proběhla a není dobré se k tomu pořád dokola vracet, berte to tak, že každej má na tu hru a staty ostatních jinej názor :-)
    PETINY
    PETINY --- ---
    nechce někdo můj účet? 11500 bitev, 2200WN8, není to reroll. K WoT už se asi vracet nehodlám.
    Prémiový desítky z tažení (Obj907, M60, VK72001), prémiáky (T34, Mutz, T54 first prot., Type 64, Dicker max), spousta tX a tIX tanků, na všech 9-10 tancích posádky s min.3-5 skillama. Cca 700 goldů, bez premka.
    Kdyžtak do PM.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HONZA_1980: červenej po 10k+ bitev je bot. AI není na takové úrovni, aby dokázal mít radost.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    ABSURD: a červenej je ten, co to hraje pro radost :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam