• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: taky to tak mam tak uvidime:)))
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: tak jsem pořídil T-10, Obj.430 II a vypnul zrychlený výcvik na IS - jsem zvědav, jak se mnou WG vymrdá tentokrát.
    REPA
    REPA --- ---
    kdybyste chteli videt lame gaming:)
    https://www.twitch.tv/repanyx
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    VOMETAK: OK .. beru .. tak to asi jen tak M nebude ...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MENTIST: někde níž jsem nahrál M a měl jsem tam přes 8000 damage
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    Druha Třída prej ... a kurva ...

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mě dneska sral v jedné bitvě nějaký dement slneczko a nějaké číslo. fakt dlouho jsem se nesetkal s takovým kokotem. prostě si mě vyhlídl - on v indian pz. a já v skorpionovi. kdykoliv jsem se ocitl na deset metrů od něj, tak si vyjel ze své skrýše a začal mě vytlačovat před křoví, kde jsem byl. vždycky jsem vyjel, udělal kolečko. on se mezitím vrátil na svůj platz (kde byl celkem prd platnej) a pak zas vyjel mě vytlačovat. psal jsem, ať toho nechá asi třikrát. nic. párkrát napsal něco jako f... muslim, fuck you a podobně. hnus. jak to normálně nedělám, tak jsem mu prostě jednu napálil. vrátil mi to. já šel zas na místo, kde jsem mohl být k něčemu, on kousek ode mě zas kempil a sledoval, co dělám a zas mě šel (pošesté?) vytlačit. pak se konečně ale začalo něco dít (i v jeho mozku) a vyprdl se na to. ale jeho pohnutky mi nedochází. mám teda v xvn vybranou vatikánskou vlajku :) jestli si myslel, že to je muslimská země... nebo nadával někomu jinému - kdoví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: good job! :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Po treti burve sem dostal ban na hodinu za teamkill :-)) tak to zkusim zejtra :-D
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a budeme mít dva tanky "Coming soon".

log:
    Coming soon destroyed Coming soon
    Coming soon drawned
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: náhodou jsem si uďál screenshot, abych porovnal pár věcí, tady je

REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: kolik je tam nutno expu z IS na IS-M?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    servery nestíhají (ale už jsem in)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    common test už se stahuje
    Update 9.22: Common Test | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/update-922-ct/
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    WOJTYLA: A je to tady jako vzdy po velkém updatu tanku . WG potřebuje testovat, testovat a zase testovat. Protože na test server chodí čím dal tim méně lidi , tak se s tim serou i do ostré hry. To zas bude 3 dny sraček . Asi si dam pauzu. Výhra stejne stojí za hovno tak se raději trochu uklidnim a odpocinu od těch dementu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hmmmm

The first Common Test will come tomorrow, January 19th, at about 16:00 Moscow time.
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: no tři dny budou jezdit hráči a najezdej nákej počet bonu kterej se dá do společnýho koše... plácnu že všichni hráči najezdej 2 000 000 bonu za 3 dny... WG k tomu dá další 3 mio a v koši bude 5 mio bonu... a dle tech misí se bude jezdit tolik dní dokud tak budou náký bopny... macimálně dostaneš 250 bonu denně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam