• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Za mě obj. 257 teda taky super. Ale poměřovat pindíky si tu nehodlám...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    _HUNT3R_: takhle rychlá obrněná heavyna si mapu vybírat nemusí...
    conquerora mám už za sebou - byl výbornej, ale ani v dělu, ani v rychlosti, v armoru a taky jak je conq. velikej a krabicoidní (s tou novou věží už tak moc asi ne), na toho novýho obj. IMHO nemá
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BIO23: Co rikam za tim si stojím . Pokud přijde správná mapa pro conquerora tak je v kýblu . To same ale platí i obráceně
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KORKMAZ: no rusáky neprostřelíš snadno do věže - to je znak tý třídy... celkem snadno je prostřelíš do podvozku... ten novej Obj na 9 tieru má tu štiku hodně podobnou jako Defender... + menší kalibry naž 122mm krz pásy nedaj dmg což je výhoda který se musí umet vyzžít.. ale že by ten tank byl nejak uplně nesmyslně OP mi nepřijde...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    WOJTYLA: Neni to dobře vybalanovacný, když jsou takový skoro všechny rusiše střední a pohobný vlastně i těžký.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    _HUNT3R_: starej dobrej devítkovej conqueror v základu vs. obj.257 v plný palbě a ty ho páráš, až všichni brečej... to víš, že jo
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KORKMAZ: jako me WOt sere ohromně, ale v čem je problém hry že hraješ tank co nesklopí dělo?
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BIO23: Jj někomu to tak muže připadat . Záleží na mapě a proti komu zrovna hraješ . Ale věř mi ze jsem včera ne jedné 257 pekne otrávil hru starým dobrým devitkovym conquerorem v základu . Takže ta me 257 šrot . Is7 mam tudíž nemam důvod na tomto tanku ztrácet čas a jsem rad kdyz ho mam proti sobe, pekne se do nej střílí . Takže jen s nima hrajte bude vice damage
    SPM
    SPM --- ---
    TIGERLOVER: nepotřebuješ, pokud si nainstaluješ aplikaci na stolní PC která ti ty hesla dle tohohle standardu bude generovat, tak ti stačí tohle. Jenom samozřejmě budeš potřebovat přístup k tomu počítači, když se někde budeš chtít přihlásit.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    WOJTYLA: Problém hry a proto asi unsintall...jednotlivé tanky bohužel vymazat nejde
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KORKMAZ: Tak to ze na ne nemuzes sklopit delo ale neni problem tech nepratelskejch tanku ne?:-)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SPM: Ale potřebuji to nahrát do mobilu. To je problém, protože to u mé staré plečky je problém.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BIO23: To asi zase na nějakou dobu odinstaluju (možná terminálně). Zapnu novej patch a hned se na mě vyrojí hejno novejch neprůstřelnejch placek na který třeba ani nemůžu sklopit dělo.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    _HUNT3R_: za mě vynikající : dělo excelent, nízká supertvrdá věž-vepředu má víc než 300mm pancíře a je hodně zkosená, je rychlej a pohyblivej
    nej devítková heavyna
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BIO23: Ty myslíš, jak jsem ho dostal tak jsem ho hned prodal
    SPM
    SPM --- ---
    TIGERLOVER: Google authenticator je akorát aplikace na generování jednorázových hesel podle TOTP/HOTP standardu. S googlem má společnýho jenom to, že ji napsal. Takže v případě tohohle typu zabezpečení, pokud má někdo averzi na google, lze použít libovolnou jinou aplikaci na generování hesel dle tohohle standardu (a i ta aplikace sama o sobě nepotřebuje připojení k internetu, účet nebo něco takového). Aplikace na to půjde sehnat i na desktop.
    RALI
    RALI --- ---
    TIGERLOVER: urcite to napras, ale nejspis s tim stejne nic delat nebudou :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ten novej ruskej devítkovej objekt je pekelnej zabiják
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KAZNA dole to se dá, asi chlapci po patchi nemají mody

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: Mam nejak problemy s chapanim psaneho textu:) uvazoval jsem v kontextu wotka

Ubisoft sice mam, ale pouzivan ten google auth. a s podporou jsem nic neresil. Pokud ale nenabizej jinou moznost, nez ten authenticator, tak to asi jinak nepujde. Cekal bych jeste treba kod na mail, neco jako steam guard
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam