• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    A nebo snížení kama.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: no pozor... tady je ještě jedna mechanika ve hře která se nikde neukazuje a tou se daj/nerfujou tanky jako víno... třeba takovej Skorpion G keterej po vydání trefoivatl všechno a ted ty rán lítaj uplně dopiče... a "přesnost" je jen velikost toho kruhu, ale co se jistě nastavit dá a pro každej tank jednotlivě, je distribuce ran v tom kruhu... a vo tom se nikde nemluví... viz Skorpion co trefí na střed kruhu každou 5tou ránu :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: podle mě se zvedlo víc :) protože to, co jsem vypálil na plné zaměření lítalo tak často na kraj kruhu, že to bylo na palici. ale mám dojem, že s tímhle laborujou na CTs nějak divně pořád.

"pruhovany drezy" - tím myslíš skiny s weakspotama a tloušťkou pancíře?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Mno vis proc furt vyhtavaj Ny Yankees? Protoz vsichni akorat cumej na ty jejich pruhovany drezy.
    A jak vsichni cumej na nivy HD mapy ani si nevsimli ze se RNG zvedlo na 35% :-Ddd
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Víte proč je to remíza? Protože málo nábojů. Špatný rng. A poslední artyně zbylo 5 hp, mě 60. Ram v 5km rychlosti- smrt...

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    kdo hrajete CT ver. 1.0 -- taky vám hlásí zaměřovač červeně, že neprorazíte z boku třeba takové AMX CDC s AP municí s pen 212 (a s APCR 259) i když je otočenej přesně 90 stupňův? bylo to tak na 200 metrů a samozřejmě obě střely prorazily (na to APCR jsem přepnul, abych zjistil, jestli zaměřovač zezelená, ale to se nestalo). je to jenom příklad, zdá se mi, že mi hlásilo i předtím nesmysly...

naopak jsem nepenetroval úplně samozřejmé rány, ale tam to šlo asi úplně na kraj zaměřovacího kruhu, takže jenom RNG nepřesnost :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nechce nekdo stolek?

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    no projel jsem tak 8 map a každá je maličko změněná... grafika nádherná a jsou tam všude drobný změny terénu který hodně menej gameplay tešim se
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    World of Tanks 1.0 - The Maps Part One - Himmelsdorf, Karelia, Malinovka and Prokorovka!
    http://www.youtube.com/watch?v=peR01uMeiGU
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: ha! :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: jasný, ale kde se k tomu čelovjek dostánět? :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WoT – 1.0 Common Test CT Preload – The Armored Patrol
    https://thearmoredpatrol.com/2018/02/08/wot-1-0-common-test-ct-preload/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: no ty aktualizace 1.0 v garáži jsem ale do bitvy me to nepustí
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: wot? what?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hmmm nemužu se dostat do bitvy
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    volové vypadá to že test 1.0 běží! ověřim a zapnu stream...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Za mě obj. 257 teda taky super. Ale poměřovat pindíky si tu nehodlám...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    _HUNT3R_: takhle rychlá obrněná heavyna si mapu vybírat nemusí...
    conquerora mám už za sebou - byl výbornej, ale ani v dělu, ani v rychlosti, v armoru a taky jak je conq. velikej a krabicoidní (s tou novou věží už tak moc asi ne), na toho novýho obj. IMHO nemá
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BIO23: Co rikam za tim si stojím . Pokud přijde správná mapa pro conquerora tak je v kýblu . To same ale platí i obráceně
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KORKMAZ: no rusáky neprostřelíš snadno do věže - to je znak tý třídy... celkem snadno je prostřelíš do podvozku... ten novej Obj na 9 tieru má tu štiku hodně podobnou jako Defender... + menší kalibry naž 122mm krz pásy nedaj dmg což je výhoda který se musí umet vyzžít.. ale že by ten tank byl nejak uplně nesmyslně OP mi nepřijde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam