• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    TIGERLOVER: jasna vec. farmim credity a bude nakup
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Koukám, že spotřebáky jsou za polovic. Přišlo vhod.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak dobře, přemluvili jste mě
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: nevím jak teď, ale když jsem hrál object430II já, tak to byl pekelný stroj, hrálo se s tím skvěle. Ta věž byla tvrdá jako svině, cinkal jsem s tím normálně i JagdPanzera...
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: obj430II je bozi stroj. Kdyz se postavis na roh a dobre nauhlujes tak ma nepritel hodne velky problem te prostrelit. Kanon celkem ujde. Heat penetrace 330, takze prostrelis snad vse
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: tak já věž vzadu beru taky jenom jako nutný zlo, která ale zase je třeba u obj. 416 vykoupená ostatníma statama, které jsou geniální :) (camo, gun) ... u A-44 se občas dá sidesrapovat, má dobrej pancíř i vepředu (i když v současném stavu hry je to asi něco, co fungolo dřív a teď moc ne). takovej obj 430II je ale vlastně úplně napiču dizajn, protože mu ta věž vzadu nijak nepomáhá, ale jenom škodí a nemá ani navíc žádné další extra vlastnosti
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Vubec to nehraju a ani hrat nebudu jde to uplne mimo me. Tanky s vezi vzadu jsou pro me totalni bolest.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    PRAASHEK: extra je na něm to, ze by byl horkým kandidátem na nejosklivejsi tank ve hře. a taky to cinka
    E_D
    E_D --- ---
    PRAASHEK: taky me zajima, akorat vyjizdim IS tak resim kam pak dal. Ale laka me to dotahnout na IS-7 trosku vic..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jaký máte názor na IS-M a následující tanky? baví, dobro, zlo, něčím extra?
    E_D
    E_D --- ---
    Ja včera taky at jsem dělal co jsem dělal tak winrate asi 33% .. jsem měl jit raději na pivo :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: a taky hovno penetrace na standradní munici. nicméně zas vidí max tier 6
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já měl před rokem winrate 52% a teď mi xvm hlásí 107 wins to 51%WR
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Mně win rate ustavičně klesá a rozhodně to není prázdninama. Bitvy, které jsou po 2 minutách rozhodlé a nejdou jakkoli ovlivnit jsou mnohem častější, než vyrovnané bitvy. Poslední dobou mi to hodně cuká žilkou...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Hele, zdá se mi to, nebo jarňáky kurvěj komplet hru?

Za poslední půlrok mi ranking pořád jenom rostl, ale od začátku února jsem spad asi o dvacet. Vždycky dám max 4 hry a radši to zase vypnu.
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    KORKMAZ: "Aby vám byla odměna po dokončení mise připsána, musíte se přihlásit mezi 14. únorem, 06:00 a 19. únorem 06:00 SEČ. Pokud již tank Valentine II vlastníte, obdržíte místo tanku 200 000."
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Kdy dostanu ten valentýnskej tank a čokoládku? Dojezdil jsem už 8 žetonů, ale asi nic nepřišlo (pak se mi to kouslo a šel jsem spát). Zejtra jako valentýnku nebo až to skončí někdy o víkendu?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ELDOUGO: mě to dělalo, jenom když jsem vypínal počitač :-)
    E_D
    E_D --- ---
    ELDOUGO: THREAD STUCK IN DEVICE DRIVER - http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3128638/fix-windows-thread-stuck-device-driver-error.html

nutno dohledat kterej driver to dela, ale pokud ti to pada jen pri hre tak bych zacal grafikou
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    Boys,co to je za ksindl ?
    Po pár minutách když spustím na ntb hru mi to takhle brutálně shodí. Čistá, nová instalace jak wotka tak počítač čerstvě obnovenej do továrního nastavení. Drivery aktuální ...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam