• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    tak dalsi honeni pera

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: Cece tohle se mi jeste nestalo, ale vcera jsem si dal hru s udesem a asi tak po minute mi teprve doslo, ze sedim v nem a ne v medku :D takze jsem vesele vyrazil na abbey doprostred :D No nastesti jsem si toho vsimnul a posleze jsme uhrali slusnej vysledek 3-15 :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: kdo tvrdí, že nikdy necapoval vlastní bázi, to dělá dodnes!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: :-D
    REPA
    REPA --- ---
    FRK_R23: nj uz je stary, tak mu to tolik nemysli:)))) stane se no:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    náhodou dobrý, málem to ta enemy artyna capla :) a btw už se mi to stalo taky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dost dobry video vole:))

Jsi fakt takovej kokot, Fuzero? - World of Tanks
    http://www.youtube.com/watch?v=9c4S5UlKJzc
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    REPA: to je vzdycky na vsech novych tancich... lidi co uz maj vsechno si jdou udelat radost a napalej staty pro ostatni smrtelniky :D to se casem srovna
    REPA
    REPA --- ---
    obj 430 1451 base exp a jen master badge 1. hm asi to bude chtit mit hodne epickou hru:)
    REPA
    REPA --- ---
    je to tam. s trollgunem

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    HANZS: Sice asi debilní tým, ale zase dobrej MM. Mě to s timdle tankem nonstop hází mezi osmičky :-(
    HANZS
    HANZS --- ---
    Výjimečně taky něco dám - 9 killů otočeno ze stavu 2:7
    REPA
    REPA --- ---
    TIGERLOVER: jasna vec. farmim credity a bude nakup
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Koukám, že spotřebáky jsou za polovic. Přišlo vhod.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak dobře, přemluvili jste mě
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: nevím jak teď, ale když jsem hrál object430II já, tak to byl pekelný stroj, hrálo se s tím skvěle. Ta věž byla tvrdá jako svině, cinkal jsem s tím normálně i JagdPanzera...
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: obj430II je bozi stroj. Kdyz se postavis na roh a dobre nauhlujes tak ma nepritel hodne velky problem te prostrelit. Kanon celkem ujde. Heat penetrace 330, takze prostrelis snad vse
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: tak já věž vzadu beru taky jenom jako nutný zlo, která ale zase je třeba u obj. 416 vykoupená ostatníma statama, které jsou geniální :) (camo, gun) ... u A-44 se občas dá sidesrapovat, má dobrej pancíř i vepředu (i když v současném stavu hry je to asi něco, co fungolo dřív a teď moc ne). takovej obj 430II je ale vlastně úplně napiču dizajn, protože mu ta věž vzadu nijak nepomáhá, ale jenom škodí a nemá ani navíc žádné další extra vlastnosti
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Vubec to nehraju a ani hrat nebudu jde to uplne mimo me. Tanky s vezi vzadu jsou pro me totalni bolest.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    PRAASHEK: extra je na něm to, ze by byl horkým kandidátem na nejosklivejsi tank ve hře. a taky to cinka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam