• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    tak jaký máte dojmy? Já sem zkusil ráno jednu před odchodem do práce a krom stabilního frameratu 110 mi to nijak zásadní změna nepřijde.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WOJTYLA: T 44 100 v premiovém obchodě... Doufám, že ho teď nenerfnou...
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: tvrdili to, ale jak to bude ve skutecnosti, vi jen WG :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: Ni John McClane, jen Cpt. Miller....

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOHN_LENON: Esli to ma zajimavej prubeh posli mi replay
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SOLNAKAR: tak je fakt, že dokážeš být při hraní hrozně negativní :-)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    FRK_R23: 8 her, 8 proher. Můžu nastřílet cokoliv a vyjde to jak kdybych stál na spawnu a točil věží.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak jsem si dal ctyri hry, ctyrikrat jsem prohral, trikrat jsem byl prvni na xp a to myslim staci :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Jak sem dávate takový ty bezmocný nasranosti a jak se tu bavíte o tom nadávání - tak tohle pro mě mělo všechno:
    Z cyklu naše (ne)slavné prohry:

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BIO23: comak vo to já pravidelně neprostřeluju s Pattonem Bataka na 40 metrů... :-D
    BIO23
    BIO23 --- ---
    další důkaz spiknutí : teď jsem s 10 baťákem goldem 3x neprostřelil pattona do vany z 40m
    tohle už přestává být sranda!
    :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: kdyby eben hrál wot, tak už ho dávno vyrazili z gentlemens club. minimálně by řekl "ty plantážníku pičo"
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: covece, tak ne kazdy je Marek Eben. Jejda, to jsem to ale naramne pokazil. Bozicku, jsem to ale hlupak
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    bez pičování ta hra ztrácí ladnost. u mě lítají piče, kundy a čuby pořád. samozřejmě vždy míněno v tom nejlepším slova smyslu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: ok.... :-D

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FELCARKILLER: já jsem svýho času taky nadával. Dokonce tak hrozně, že se mnou Vometák odmítal hrát.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: co fuzero, ale kdyby jste slyseli u hrani frustrujicich her jako je wot me... :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: FuZero se narozdíl od ostatních tvíčařů ozývá, protože tu z těch, o kterých píšeš, jediný je ;)

Co se týče toho, že mluví jak dalždiči, tak u FuZera je to skoro bych řekl trademark. WoT jsem na twitchi nikdy moc nesledoval, ale vzledem k tomu, co má WoT za nádherně toxickou komunitu, bych se nedivil, kdyby nadávala většina, byť na tom musí být streameři bití na monetizaci (not family friendly). Možná i to je důvod, proč jsem se na to nikdy nevydržel koukat.

Rozhodně bych ale streamery neházel do jednoho pytle - jsou hry, kde je radost si něco pustit. Obvykle to jsou hry, kde se komunita neskládá z děcek, jejichž největším přínosem pro hru je to, že na minimapu nakreslí čuráka, fórum není stoka plná nadávek, ale když už kritiky, tak konstruktivní a diskuze jsou věcné. Člověk pak není nasraný a celkově to má jako zábava úplně jinou úroveň.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    FELCARKILLER: tvajčeř :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: twichar podle vzoru chachar/ostravar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam