• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a v ingame shopu přibyla KV-122
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: stejně to mají i lorraine 40t a amx m4 49 :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    teorie nekterych lidi jak udelal MM jsou porad stejne vtipne jako byli pred peti lety koukam :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Tyve default penetration na tier 8 premium mi prijde krapet prestrelana .) Naprikald Mutz ma tusim 217... no nic :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (premium jsem zapomněl napsat...)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    šmankokote :) frantíckej tier8 heavy autoloader
    High Five: This is the Somua SM! | Premium Shop | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/premium-shop/somua-sm-announcement/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Me spis neni jasny, proc se tzv skill based MM neaplikuje uplne v poslednim kroku. Tzn mas slozenej tym podle dnesniho MM a ted se to podiva na skill hracu (treba personal record) a prohazi to par tanku proti sobe tak, aby napriklad prumernej PR byl zhruba stejnej.

Me to totiz ani tak nevadej totalni lamy (ja sam nejsem zadna fialka, 51.2 % wr, 1414 wn8), ale hry 2-15 me nebavej ani na vitezny strane. Tohle mi na MM vadi asi nejvic
    RALI
    RALI --- ---
    JAVESEU: vidim jedinej duvod, proc neudelat MM na jednom tieru, maximalne 1 tier rozdil a to ten, ze by se min kupovali zlatonky a o neco malo by se prodlouzila cekacka na bitvu, coz oboje znamena min penez do WG kasicky..
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    JAVESEU: A ty si nějakej chytrej člověče. Můžeš se pochlubit svou úspěšností?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    RALI: Hele já už zažil tolik updatů, s úpravou skladby jednotlivých týmů a mám pocit, že zatím ten poslední to ovlivnil o nejvíc ze všech tj. tak o 5% Jinak mi přijde, že tatary potkáš všude a vždycky, důležitý je aby se v tvém týmu našli alespoň tak 3-4 hráči co umí hrát spolu. :)
    RALI
    RALI --- ---
    JAVESEU: tvl ono se da honit wn strilenim do vlastnich, hustyyyyy :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ABSURD: A víš, že máš střílet po těch červenejch na mapě a že ty tanky, co jsou na začátku kolem tebe, jsou přátelé ;)
    DOVE
    DOVE --- ---
    ABSURD: simte na porazky se vyser a kochej se HD mapama
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Mno já doufam že se změní poměr retardů na bitvu. Cca 3 týdny už jsem v mém týmu nepotkal nikoho nad 49% wr... A každá bitva trvá cca 3minuty, kdy výsledek je vždy 0-3:15. Důkaz hír https://cs.wot-life.com/eu/player/Nest_of_radioactive_cat-506202776
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    tak jaký máte dojmy? Já sem zkusil ráno jednu před odchodem do práce a krom stabilního frameratu 110 mi to nijak zásadní změna nepřijde.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WOJTYLA: T 44 100 v premiovém obchodě... Doufám, že ho teď nenerfnou...
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: tvrdili to, ale jak to bude ve skutecnosti, vi jen WG :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: Ni John McClane, jen Cpt. Miller....

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOHN_LENON: Esli to ma zajimavej prubeh posli mi replay
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SOLNAKAR: tak je fakt, že dokážeš být při hraní hrozně negativní :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam