• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ehm, tady ten příspěvek
    [ PRAASHEK @ World of Warplanes ]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jenom mírná odbočka k world of warplanes - možná stojí za to, si přečíst, jak se mění systém upgradů, konzumables a doplňků, ale hru to teda nemá šanci zlepšit. sorry, pokud je to pro vás off topic, ale wargaming podle mě jede od updatu 2.0 (nebo je to 2:0? jenom nevim, kdo hrál proti komu) úplně mimo. kdo jste tu hru hrál dřív a máte chuť to zkusit teď, tak to ani nezkoušejte. takové hovno se prostě nedá.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a francouzské tanky dostanou bonus ve změně ovládání - "W" je couvání a "S" kupředu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: na začátku bitvy instatně dostanou všichni poláci stun na 15 minut a německé posádky panzerschokolade effect +18% ke všem statům
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    PRAASHEK: Už vidim tu specializaci na vyhlazení podlidí. Před každou bitvou dobiješ za 88k kreditů
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    GECKONEK: No kua co to je za ID, si dostal na starý permáše? XD Nebo jen shoda návod?
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    PRAASHEK: Zklamu te, Hitler uz dosel. Posledniho prodali Ortelovi na svatbu se specializacemi sesty smysl a bratri va zbrani.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    samozřejmě i s jedinečným dabingem a specializacemi... ty specializace by mohly být taky velmi originálni
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: to bych bral! klidně 88 Hitlerů, aby mohly řídit všechny tanky komplet hiteří posádky
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FELCARKILLER: A do německých tanků Hitlera
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    "Za sestavení celé sbírky získáte velkou cenu: italskou ikonu Gianluigi „Gigi“ Buffona, připraveného chopit se velení, i s jedinečným dabingem a specializacemi „Bratři ve zbrani“ a „Šestý smysl“!"

to uz radsi tu Seredovou tyvle
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    nevíte jestli se to dá někde vypnout ? já fotbal nemám rád,nebaví mě a obtěžuje mě to .
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    :) :) už jste si někdo kupil sadu fotbalistů do tanků za 1700 ? :) :)
    DOVE
    DOVE --- ---
    BIO23: jen takhle na dalku si tipnu, ze se tam dnes cpe ten fotbalovej mod asi
    BIO23
    BIO23 --- ---
    hele včera jsem to aktualizovaal, zahrál několik her a dneska se mi to aktualizuje znova... jebe se to jenom u mě, nebo to máte taky?
    REPA
    REPA --- ---
    dmg gut dva marky gut, ale celkove zahrano uplne na kokot

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já mám v blacklistu pár lidí a můžeš si k nim hlavně napsat, proč sis je tam dal (jinam teda bych ten blacklist považoval za pičovinu max proti stalkerům nebo úplným retardům)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    LAKALYNY: Asi to jde, ve hře klikneš na konkrétního člověka v tabulce a tím ho mutneš, nebo tak nějak. Už mi to pár lidí říkalo, ale zatím jsem to nezkoušel...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: afaik black list ma beztak nejakej limit a tech curaku to hraje mnohem vic i kdyby ten blacklist fungoval jak navrhujes :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Meh...kéž bych mohl mít blacklist magorů, s kterýma už nechcu hrát...magorů, kteří se na tu minimapu nepodívají, ani když jim minutu klikáš, kam mají jet :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam