• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    KOUMAK: nejjednodušší je jezdit tak, abys využil potenciál toho tanku, ale zároveň nebyl jediný idiot na té straně. jestli jsi pomalý a zbytek týmu spíše rychlejší... nech je přijet k sobě.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: Jak rikas, ja sedel v TVP50/51, kde mam dohled dost podobnej. A proti me tahle obri vec s delem jak krava. Mozna mel sit, ale teda je zajimavy, ze muj light (treba wz132) se pri vystrelu rozsviti i za krovim pod siti. Na jiny mape teda :)
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: jo to se mi taky stává, že mizí tanky, které jsou velké jak stodola
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: Slyším Mussolini? xD
    Allo Allo Mussolini Never Go Well
    https://www.youtube.com/watch?v=KxRdyK2drU4
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: kdyby to byl aspoň mussolini s perkem "mohutná čelist" (který by sice neměl žádný efekt, ale furt lepší, než tohle)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: Tech rozbitejch veci je vic asi.
    Vcera na dolech ja obj.907 na ktery mam 495m dohled a na 250m mi mizely Type5 heavy, e100 a Prase a ty me proste presvitili a ja vyjel nespotl jsem je oni me jo a trefovali jak zazrakem.
    Krovy ktery maj texturu jeste 15 m ty skaly u ktery jsou takze mi zraly strely a tak.
    Hlavne ze mame Buffona tvl. Ale aby spravili zakladni mechaniky to hovno.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Myslim, ze krovi na Fishermans Bay je uprostred dost rozbity. Prave me sejmula neviditelna T110E4 asi tak ze 100 m :) mozna min, bliz uz by asi byl jen proxy spot. Ani po vystrelu se neobjevil, ulet.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a teď mi píše magor z našeho týmu, že jsem bot. na konci bitvy mám 3400dmg s GW T. P a jsem na prvním místě v xp i dmg a ten debil mi i po poukazu na tenhle fakt píše, že jsem polski nebo cz bot. to si ani v artce nelze užít pohodu?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ty vole tak nasolil jsem to doň asi dvakrát a pokaždé byl spotlej a asi padesát metrů od našich vehiklů
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw po čase mě zase někdo reportuje jako cheatera
    Tank_Desaster (17.06.2018 18:21:55) aim mod reported

hrál jsem s artynou, jdu si pustit replay, ať vím, proč si to ten debil myslel
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Naky kamo a zalohy a kredity a tak
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw může mi někdo ve zkratce říct, co vlastně získám tím, když budu mít všechny ty karty? krom toho dementního fotbalisty teda. tady se prodává celý balík těch hovadin
    https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/9365/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: já zkusil T62 a E100, jedna výhra, dokonce jsem dal jeden ghoul ale je to taková nuda!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo stali u nasi brany, aby bylo jasno :]
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Zkusil jsem jeden match, oba moji spoluhraci stali celou dobu u brany a stejne sme prohrali 3:0 :] Zkousel jsem to amx, ale je to teda mimoradne nezabavnej mod
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vole to fotbalové téma je fakt běs, kdyby tam byl aspoň typ bitvy, kde se dá střílet do fanoušků toho italského hráče, co čumí v pravém dolním rohu porád...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    WOJTYLA: tvl ty si umíš užívat
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Může mi ěkdo vysvětlit, jak to hodnocení ve fotbale funguje? Píše mi to "zbývající zápasy pro postup do hodnocení: 5 " už jsem jich odehrál cca 7 a neubyl ani jeden? Co je to zas za zkurvený bug?
    REPA
    REPA --- ---
    zas jeden mocny fail:)

REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: ignore:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam