• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KURVADRAT: možná ani to ne
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KURVADRAT: Tvl tyhle tyhle přemoudřelý děti fakt miluju;-) Máš kvůli mě zkaženou hru? Tak ji nehraj... A mimochodem, nemáš odehranou ani jednu bitvu s normálním tankem t6+, nepočítám vk se kterym máš 8 a v každé bitvě si jednou vystřelil. Asi artynky co? Nebo ses úhloval? Tak tady pls nikoho nepoučuj jak má, nebo nemá hrát, když sám víš piču.
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: No - nějak nechápu souvislost s tím co jsem psal?
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: Malinovka tři arty a je hotovo. HT vyjedou tam nahoru k tomu mlejnu nebo co to je, vzájemně se nasvítí a arty začnou porcovat. Vyhraje tým, který má lepší arty. Jako hráč HT neudělaš nic.
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    KURVADRAT: To je sranda
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KURVADRAT: Samo ze je hotovo. Akorat tady maj pocit ze neco zmuzou, zatimco proti artyne ne, pac je za sedmero horami a za sedmero rekami. :)

Navic artyny se nemuzou domlouvat pac nemuzou jezdit v plutonce :(

Tzn. Jestli na vas plivou vsechny tri, tak jste asi snadnej a nebo jedinej cil, na ktery se zrovna da plivat.
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: Hele když si člověka v hevyně fokusnou tři arty tak je prostě hotovo... nezahrajes si. Není k tomu co dál říkat.
    Osobně si taky myslím, že by stačila max. jedna na hru - ale já to neprogramuju, takže to musím respektovat.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KURVADRAT: LOL!
    DOVE
    DOVE --- ---
    TOMINO_I: jo, posilal jsem...druhej den uz to neslo
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Podarilo se nekomu poslat ty goldy, co tu mel kdosi ve vybornym pomeru "cena/vykon"?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    a hlavne money milking
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PUFFY: Princip, realistika, belorusko, wargaming, povidej dal :-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PUFFY: Na tieru 2 a 3 te probijou i zakladni monuci nejsois tak ti to muze bejt jedno ne?:-))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: njn, ja to za posledni roky pustim tak dvakrat, trikrat do mesice a uz jenom duchodcovsky picuju jak to za nasich mladejch let bylo lepsi :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: LOL tak v dnesni metagame na tier8+ hrach neprobijes. A full X tier hra = full gold v podstate. Pokud si hces nastrilet :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: pravda goldy moc nepouzivam
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Load gold noob :-))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: nj, celne jsem to jeste asi nepotkal, kazdopadne tam je to vsechno nejakej funny angle ne kdy to sklouzava do pice, ci?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: je sleduj

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    prej papir :D
    sracka zkurvena je to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam