• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FELCARKILLER, KURVADRAT: Výrazně se zvětšil splash, takže nemusíš stát uprostřed pole, aby tě kvůli XVM focusu držely 2-3 artyny permanentně pod stanem. Když 4 z 5 minut nemůžeš nic moc dělat, protože nabíjíš 2x tak dlouho a zaměřovač máš přes půl obrazovky, tak je to strašně super.
    Nemluvě o tom, že HE mechanika je nějak totálně dokurvená, protože se mi běžně stává, že dostanu za 0 dmg, ale přídu třeba i o 2 členy posádky.
    V současným stavu mi artyny nepřídou úplně jako zábava ani z jedný strany. Hrát za arty je k nasrání, protože jsou znerfovaný na hranici nepoužitelnosti (např. zmíněná nemožnost countrování). Takže sice málokdy jsou opravdu pro tým efektivní pomocí, ale když si někoho vyberou, tak mu můžou úplně zkurvit hru.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KURVADRAT: možná ani to ne
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KURVADRAT: Tvl tyhle tyhle přemoudřelý děti fakt miluju;-) Máš kvůli mě zkaženou hru? Tak ji nehraj... A mimochodem, nemáš odehranou ani jednu bitvu s normálním tankem t6+, nepočítám vk se kterym máš 8 a v každé bitvě si jednou vystřelil. Asi artynky co? Nebo ses úhloval? Tak tady pls nikoho nepoučuj jak má, nebo nemá hrát, když sám víš piču.
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: No - nějak nechápu souvislost s tím co jsem psal?
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: Malinovka tři arty a je hotovo. HT vyjedou tam nahoru k tomu mlejnu nebo co to je, vzájemně se nasvítí a arty začnou porcovat. Vyhraje tým, který má lepší arty. Jako hráč HT neudělaš nic.
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    KURVADRAT: To je sranda
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KURVADRAT: Samo ze je hotovo. Akorat tady maj pocit ze neco zmuzou, zatimco proti artyne ne, pac je za sedmero horami a za sedmero rekami. :)

Navic artyny se nemuzou domlouvat pac nemuzou jezdit v plutonce :(

Tzn. Jestli na vas plivou vsechny tri, tak jste asi snadnej a nebo jedinej cil, na ktery se zrovna da plivat.
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: Hele když si člověka v hevyně fokusnou tři arty tak je prostě hotovo... nezahrajes si. Není k tomu co dál říkat.
    Osobně si taky myslím, že by stačila max. jedna na hru - ale já to neprogramuju, takže to musím respektovat.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KURVADRAT: LOL!
    DOVE
    DOVE --- ---
    TOMINO_I: jo, posilal jsem...druhej den uz to neslo
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Podarilo se nekomu poslat ty goldy, co tu mel kdosi ve vybornym pomeru "cena/vykon"?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    a hlavne money milking
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PUFFY: Princip, realistika, belorusko, wargaming, povidej dal :-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PUFFY: Na tieru 2 a 3 te probijou i zakladni monuci nejsois tak ti to muze bejt jedno ne?:-))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: njn, ja to za posledni roky pustim tak dvakrat, trikrat do mesice a uz jenom duchodcovsky picuju jak to za nasich mladejch let bylo lepsi :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: LOL tak v dnesni metagame na tier8+ hrach neprobijes. A full X tier hra = full gold v podstate. Pokud si hces nastrilet :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: pravda goldy moc nepouzivam
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Load gold noob :-))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: nj, celne jsem to jeste asi nepotkal, kazdopadne tam je to vsechno nejakej funny angle ne kdy to sklouzava do pice, ci?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: je sleduj

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam