• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    pokud se nepletu, při restartu koupené a získané prémiáky z kampaní zůstávají
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    restart
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PUFFY: upřímně je mi úplně jedno co jsi měl na minulém nebo jakém účtu, podle xvm jsem nikdy nehrál ani si nehonil ego abych měl staty a dostal se někam do klanu, na to sere pes, jen se mi zdá že poslední dobou to každej hrajete jen proto, aby jste mohli na forech jako je toto, psát rozumy o tom jak je to všechno rozbitý. Jediná a nejlepší rada je NEHRAJ TO!
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    PUFFY: Prodal jsi účet?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    úplně nejlepší komentáře ke hře na tieru X jsou od odborníků, co mají max jeden tank tier X, nejvíce bitev na tieru VI, ale vědí úplně nejvíc co je na X tieru špatně.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Parime s @PUFFY vetsinou spolu po vecerech a je to fakt hruza. Kor ty bitvy T9+ ja se teda nepovazuju za super hrace, jelikoz jsem to dlouho nehral a tedka jsem se zas vratil, ale v tehle tierech je fakt neco spatne.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    Záhada s UPC vyřešena. Byl to kabel z kompu do routeru. Sice fungoval celé roky s předešlým modelem, ale s tímhle ne. Kabel od routeru z krabice to samé. Proto jsem to dál neřešil. Zkusil jsem další (asi 10 let starý) a hle, vše OK.

A nebo mezitím v tichosti na UPC něco u mě opravili a až mi budou dnes volat, tak řeknou, že vše fajn a neví, na co jsem si stěžoval :)))
    HANZS
    HANZS --- ---
    MONOTYPEK: Me Upc delalo to same, nekdy vic, nekdy min. Tak jsem se na vyprd a mam A1m a v pohode.
    GREW
    GREW --- ---
    SOLNAKAR: Proste tak nak sleduju kreteny, ktery medkem jezdej na mista souboje s tezkejma tankama face to face, tezky tanky, ktery se svoji sneci rychlosti snazej nekoho flanknout, TD, ktery stojeje nekde ve krovi a nedelaj skoro nic a za nima stoji scouty. Apod. A zacina me to pekne srat, kdyz jim este vetsinou slusne napisu, ze s tim tankem hrajou spatne a tim teda nemyslim primo skill, ale to ze Maus fakt neni vhodnej na flankovani, nebo snipovani ze krovi, tak me vetsinou este nadavaj, ze sem noob ja a poslou me do prdele.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    GREW: hele ani mi nepříde podle statistik, že by to na tX hráli dementi, ale jezděj s taktikou, který nerozumím:
    Medka: všechny zajedeme do rohu a budem si navzájem nadávat.
    TD: snažíme se nacpat za medka a když nás nepustí, tak do nich začneme střílet.
    Heavy: bez krytí jedou dopředu, každý sám a chcípnou do 10s od prvního kontaktu s nepřítelem (nutno podotknout že k rychlosti chcípání přispívá to, že jim do zad střílí vlastní TD a medka).
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MONOTYPEK: jo to bohuzel taky znam, vicemene proto jsem zacal hrat vic artyny, tam to neni zas az takova bolest, jako kdyz jedes s lightkem a diky lagu to ve full speedu posles do baraku, ze skaly nebo do jezera.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Tak teď jsem měl, po letech opačný zážitek. Random četa hned na začátku bitvy, vypadalo to podle hráčů tak na 40% wr. Náš jediný Unicorn v ELC I can't EVEN... teamdmg, zmodral a zhebnul. Ale nakonec... Týpek ještě poděkoval za nějakou 5kill misi. Potěšilo.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    aspoň si od toho dáchnu, poslední dobou hlavně bitvy prohrávám na kvalitní spoluhráče
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    MONOTYPEK: ale to co popisuješ, je co se mi děje ve WoT
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    MONOTYPEK: tak to ne no, ještě se nabízí vadný kus modemu. Nebo něco na jejich (ips) infrastruktuře.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    GREW: jedu PC přes kabel. zkusím na laptopu tedy a vyloučit tuhle část.
    FELCARKILLER: mě to nevyhodí, prostě je to tak krátký výpadek, že mě většinou jen pošle o 100m jinam, takže aspoň teď klikám artynu, i když tam je to sranda taky :(
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MONOTYPEK: mam sice jinej modem, ale stejnyho isp a tak jednou za hodinu az dve mam takovej giga lag pocitove pul minuty, posledni dobou me to i vykopne ze serveru

vzhledem k tomu ze pozoruju i packet loss na discordu, tak to asi nebude jenom wotkem :-/
    GREW
    GREW --- ---
    MONOTYPEK: mam, jedu na ntb prez wifi a nic takovyho nepozoruju
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    EMPERROR: nerozumíš mi, mám výpadek sítě (červený křížek přes ikonu připojení) a z toho lag. spíš se ptám na ten modem a zkušenost s UPC, ale děkuji :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    MONOTYPEK: Tak dva týdny zpátky jsem měl a občas ještě mám, 500-600+ ping peaky, 0x - 5x za bitvu, zdálo se mi, že se to stávalo více u soustřelů, explozí... ...skoro bych řekl, že to je u WG, protože v běžném provozu vůbec nic. Sic teda úplně jiný poskytovatel, jiný typ připojení.

Případně zkus něco jako PingEhancer/Haste, jestli by to pro Tebe náhodou nemělo efekt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam